CHP'li Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan lise mezunu - Haber Jet

CHP’li Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan lise mezunu

CHP'li Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan, özel laboratuvarda sunum yapan kadın mühendisin cebindeki eline "elini çıkar" sözleriyle müdahale etti. Gündem olan görüntüler sonrası Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan'ın partisi ve eğitimi merak ediliyor.

Gaziantep Nizip ilçesi Belediye Başkanı Ali Doğan’ın sunum yapan ziraat mühendisi kadının beyaz önlüğünün cebinde tuttuğu elini tutup dışarı çıkardığı görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Görüntüler sonrası Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan, biyografisi, eğitimi, partisi ise merak konusu.

NİZİP BELEDİYE BAŞKANI HANGİ PARTİDEN?

Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan Cumhuriyet Halk Partisi’ndendir. 2019 yerel seçimlerinde Karakamış Belediye Başkanı seçilen Ali Doğan, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde yüzde 37.9 oyla Nizip Belediye Başkanı seçildi.

Nizip Belediye Başkanı hangi partiden

NİZİP BELEDİYE BAŞKANI ALİ DOĞAN NE MEZUNU, EĞİTİMİ?

Ali Doğan, ilk ve orta öğrenimini Gaziantep’in Karkamış ilçesinde tamamladı. Ardından lise öğrenimi için Nizip’e gelerek Nizip Endüstri Meslek Lisesi’ni bitirdi. Liseden sonra çalışma hayatına atılan Doğan askerlik sonrası, Karkamış Barajı’nda tekniker olarak çalışmaya başladı.

Nizip Belediye Başkanı Ali doğan ne mezunu eğitimi

İlgili Haberler

ALİ DOĞAN KİMDİR?

14 Ekim 1975’te Gaziantep’in Karkamış ilçesinde dünyaya gelen Ali Doğan, Nizip’te tamamladığı lise eğitimi sonrası askere gitti. Ardından Karkamış Barajı’nda tekniker olarak göreve başladı.

Gaziantepliler Derneği başta olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşunda yönetici-başkanlık yaptı.

Doğan, 2019 yerel seçimlerinde Karkamış Belediye Başkanı seçildi.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP’den Nizip Belediye Başkanı olarak seçildi.

Gündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir