Buket Aydın kredi kartı olayı yeniden gündemde! Programı terk etti - Haber Jet

Buket Aydın kredi kartı olayı yeniden gündemde! Programı terk etti

Dün akşam bir canlı yayın esnasında stüdyoyu terk eden Buket Aydın'ın çıkışı birkaç yıl önce ortaya atılan 'kredi kartı' meselesini de gündeme getirdi. Aydın, karşı karşıya geldiği Şaban Sevinç'in "CHP delegesi kredi kartı ile saat almaya benzemez" sözlerine tepki göstererek yayını terk etti.

Gazeteci olan Şaban Sevinç ve Buket Aydın, TV100’de katıldıkları “Cansu Canan Özgen ile Özgür İfade” programında aralarında geçen tartışma sosyal medyadaki Aydın’la alakalı ‘kredi kartı’ tartışmalarını gündeme getirdi.

Olayın ardından açıklama yapan Aydın, kredi kartı meselesinin o zaman çıkan videonun kesilip kırpıldığını belirterek olayın aslını paylaştı.

BUKET AYDIN ŞABAN SEVİNÇ OLAYI

Canlı yayın esnasında gazeteci Şaban Sevinç, “CHP delegesi kredi kartı ile saat almaya benzemez” sözlerinin ardından Buket Aydın, “Ben kredi kartıyla saat almadım. Twitter’da sürekli kredi kartı üzerinden saat üzerinden gündem yapılmaya çalışılan benim. Sana elli saattir kim yazıyor mesajları, seni kim böyle yönlendiriyor? Şov yapma, haddini bil.” diyerek Sevinç’in saygısız ve hadsiz biri olduğunu ve yayına devam edemeyeceğini söyleyerek canlı yayında stüdyoyu terk etti.

Buket Aydın kimdir? Buket Aydın kredi kartı

Sevinç, programın ilerleyen sürecinde yanlış anlaşıldığını belirterek Özür diledi.

Buket Aydın daha sonra X (eski adıyla Twitter) hesabı üzerinden canlı yayını terk etmesine ilişkin açıklama yaptı.

Aydın, yayının başından beri Sevinç’in kendisini küçümsediğini, sen diye hitap ettiğini belirterek “Ama bir ulusal kanalda adeta twitter trolü gibi defalarca öyle olmadığını yalan olduğunu anlattığım bir takım saçmalıklar üzerinden beni susturmaya çalışmasına müsade edemezdim. Kendisi benimle siyasi arenada laf yarıştıramadığı için bel altı vurmaya kalktı. Bir kadın olarak buna sessiz kalmak onurumu ve şerefimi zedeler.” ifadesinde bulundu. Açıklamasında Sevinç’in özrünü kabul etmediğini de belirtti.

Buket Aydın saat

BUKET AYDIN KREDİ KARTI SAAT OLAYI GERÇEK Mİ?

Ekim 2021 yılında Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü adlı programından kesitlerin güncel olmayan bir tarihte ortaya çıkarılarak “Buket Aydın, Demirören’in kredi kartını mı kullanıyormuş” sözleriyle paylaşılmıştı.

Patronunun kredi kartıyla saat aldığı iddiaları ise bu dolaşıma giren videolar nedeniyle çıkmıştı.

Aydın, gündemde bir dönem yer alan konunun dün akşamki yayın sonrası yeniden gündeme gelmesinin ardından teyit.org’un 2022’de olayla ilgili oluşturduğu içeriğini şu sözlerle paylaştı:

“Anlamayan arkadaşlar lütfen bunu okuyun! Demediğim bir şeyi demişim gibi yazan ahlak yoksunlarına bakmayın! Videoyu kesip kırpıp yayınlayanlardan izlemeyin!”

Buket Aydın Şaban Sevinç olayı nedir? Buket Aydın olayı ne?

Buna göre, kırpıp kesilerek yayılan videonun ait olduğu programın tamamı izlendiğinde Aydın’ın kendinden değil, “bazı profesyonellerin patronlarının kredi kartıyla geçindiğini” ifade ederek başkalarının patronlarıyla olan ilişkisi üzerinden bir yorum yapmakta.

Programın kesilen kesiti olayı Aydın yaşamış gibi gösterdiği için, uzun bir süredir kredi kartı söylemi üzerinden sosyal medyada Aydın’a yorumlarda bulunuyor.

Gündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir