Berat Saymadi Kanada'daki kundaklanan restoranı için yardım kampanyası başladı - Haber Jet

Berat Saymadi Kanada’daki kundaklanan restoranı için yardım kampanyası başladı

Kanada'da yaşayan Türk ailenin restoranının kundaklandığını ve neler yaşandığını paylaşımlarından okuduktan sonra konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Mürsel Berat Saymadı, Kanada'da kundaklanan restoranları hakkında yeni bir paylaşımda bulundu.

Google’da 480 yorumla 4.9 puanlı bir restorana sahip olan Berat Saymadi, Best Pizza isimli mekanıyla ilgili yaptığı paylaşımda “Göçmen karşıtlığı veya rekabet sonucu olduğunu düşündüğümüz bir saldırıya maruz kaldık.” açıklaması pek çok kişiyi üzmüştü.

TÜRK RESTORAN SAHİBİ BERAT SAYMADİ İÇİN BAĞIŞ KAMPANYASI BAŞLADI

Kanada’nın Quebec bölgesinde yaşayan Türk aile, 2010 yılında adım attıkları ülkede yıllar sonra bir karar vererek restoran açtılar.

2007 yılında İstanbul Beyoğlu’nda Kumbara isimli mekana sahip olan aile, bu sefer de başarılı bir ivme kazanarak adlarını duyurmuştu.

Çok zor ve eski bir yeri kısa sürede kalkındıran ailenin sahip olduğu Pizza Mozza restoranı, 31 Ağustos ve 2 Eylül gecesi iki kez kundaklandı.

Küle dönen restoranın sahiplerinden Berat Saymadi, “Kimseyle bir sorun yaşamadık. herkesle çok iyi ilişkilerimiz vardı.” açıklamasında bulunmuştu.

Konuyla ilgili detayların gelmesinin ardından bir bağış kampanyası da başlatıldı.

kanada restoran kundaklama Berat Saymadi Sedat Saymadi

KANADA’DA RESTORANI KUNDAKLANAN TÜRK AİLE OLAYI ANLATTI

Aynı gün 2 kundaklamanın meydana geldiğini belirtilen dükkanın ikinci kundaklamanın ardından kül olduğu belirtiliyor.

İlgili Haberler

İlk kundaklamada büyük bir hasarın olmaması merakta bırakırken Saymadi, kundaklamanın sebebinin göçmen karşıtlığı mı, rekabet mi olduğunu bilmediklerinin altını çizdi.

berat saymadi kundaklama bağış kampanyası

KAMPANYA AÇAN KARDEŞ SEDAT SAYMADİ ŞUNLARI YAZDI

Üç kardeş, birkaç yıl önce Kanada’da hayatlarına başladı ve hayallerini gerçekleştirme umuduyla çok çalıştılar: bir restoran açmak. Hayalleri, Aralık 2022’de Oka’da Pizza Mozza’nın açılmasıyla gerçek oldu. Restoranın her köşesi, hazırlanan her yemek, asılan her resim, her ayrıntı, burayı anılar yaratmak için sıcak, misafirperver ve samimi bir yer yapmak için düşünüldü, hayal edildi ve gerçekleştirildi.

Ne yazık ki bu rüya 2-3 Eylül 2024 gecesi bir kabusa dönüştü. Restoranları, emeklerinin tüm çabalarını, fedakarlıklarını ve meyvelerini yok eden bir kundaklama saldırısının hedefi oldu. Aile restoranı alevler tarafından harap edildi, aile gelirsiz kaldı ve üstesinden gelinmesi gereken büyük bir kayıpla baş etmek zorunda kaldı. Bu çilede onları desteklemek ve hayallerini yeniden inşa etmeye çalışırken bu yıkıcı durumla başa çıkmalarına yardımcı olmak için bu bağış toplama kampanyasını oluşturduk.

Büyük ya da küçük her katkı, bu ihtiyaç zamanlarında onlar için büyük bir fark yaratacaktır.

Desteğiniz ve cömertliğiniz için yürekten teşekkür ederiz.

Gündem

Berat Saymadi Kanada’daki kundaklanan restoranı için yardım kampanyası başladı” haberine 2 yorum yapıldı.

  • İlkay İlkay

    Yazık ya ekmek teknesi sonuçta

    Yanıtla
  • Feride Feride

    Kundaklama haberleri gün geçtikçe artıyor

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir