Atasay Kamer'in sahibi olduğu Atasay Kuyumculuk vergi iddiaları ile gündemde! Konuya dair resmi açıklama henüz gelmedi - Haber Jet

Atasay Kamer’in sahibi olduğu Atasay Kuyumculuk vergi iddiaları ile gündemde! Konuya dair resmi açıklama henüz gelmedi

X gündeminde, kuyumculuk ve takı sektörünün dev ismi Atasay'ın 3 yıldır vergi ödemediği iddiaları yer alıyor. Bir hesabın paylaştığı bilgide 2021, 2022 ve 2023 yılına ait vergi tutarında matrahsız yazması dikkat çekti. Atasay Kamer'in sahibi olduğu Atasay Kuyumculuk'tan konuya dair resmi bir açıklama henüz gelmedi.

X gündeminde, kuyumculuk ve takı sektörünün dev ismi Atasay’ın 3 yıldır vergi ödemediği iddiaları yer alıyor.

ATASAY’IN 3 YILDIR VERGİ ÖDEMEDİĞİ İDDİALARI

X’te bir Etkili Haber isimli bir hesap, “Türkiye’nin en büyük kuyumculuk şirketlerinden ATASAY’ın son 3 yıldır vergi ödemediği ortaya çıktı.” paylaşımını yaparak Atasay’a ait olduğu iddia edilen bir belgenin ekran görüntüsünü paylaştı.

Bilginizi kaynağı açıklanmamakla birlikte Vergi No ile kontrolü sağlandığında önceki yıllardaki ödediği vergi kısmının boş olduğu görülmekte.

Atasay sahibi Atasay Kamer kimdir?

Atasay Kuyumculuk’tan ise iddialara ilişkin henüz bir resmi açıklama gelmedi.

ATASAY KUYUMCULUK SAHİBİ KİM?

Atasay Kuyumculuk’un sahibi ve kurucusu Atasay Kamer’dir

ATASAY KAMER KİMDİR?

1941 yılında Denizli Çivril’de doğan Atasay Kamer, 1989 yılında Atasay Kuyumculuğu kurdu. Oğlu Cihan Kamer  günümüze şirketin genel müdürlüğünü üstleniyor.

İlgili Haberler

3 yıldır vergi ödemediği iddia edilen Atasay'ın sahibi kim?

Şirketin temelleri ilk olarak Atasay Kamer’in babası Hacı Mustafa Kamer tarafından 1934 yılında atıldı. Kamer Kuyumcusu olarak işletilen dükkan, Atasay Kamer’in yeni fikirleriyle gelişti ve 1989 yılında Atasay Kuyumculuk kuruldu.

Kuyumculuk sektörünün önde gelen firmalarından olan Atasay, 20 ton üretim kapasitesi ile dünyanın ilk 10 firması içinde yer alıyor.

Atasay Kamer,  Atasay Onursal Başkanı olarak görevine devam ederken şirketin Genel Müdürlüğü’nü oğlu Cihan Kamer üstleniyor.

Kamer ailesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın annesi Tenzile Erdoğan adına Rize’de bir sağlık merkezi yaptırdı.

Ailenin son 20 yıllık dönemde elektrik, doğalgaz ve gıda sektörüne yatırımları oldu.

Gündem

Atasay Kamer’in sahibi olduğu Atasay Kuyumculuk vergi iddiaları ile gündemde! Konuya dair resmi açıklama henüz gelmedi” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Umut Ufuk Umut Ufuk

    Yalı çapkını atasaydan mi esinlenerek çekildi?

    Yanıtla
  • Kemal Kemal

    Dostum haber gercek , isterseniz kendi e devletinizden atasayin vergi noyu ve buyuk mukellefi secerseniz sonuc zaten bu sekilde ortaya cikiyor. Bu gizli sakli bisey degil herkes gorebilir. Yani haber doğru. Sizde haberci iseniz bu haberin uzerine gidiniz…

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir