Amerika'da yaşayan Twitch yayıncısı HasanAbi: Merih Demiral'ın Bozkurt sevinci savunulmamalı - Haber Jet

Amerika’da yaşayan Twitch yayıncısı HasanAbi: Merih Demiral’ın Bozkurt sevinci savunulmamalı

Twitch yayıncısı HasanAbi Merih Demiral'ın bozkurt hareketinin savunulacak hiçbir tarafının olmadığını dile getirerek yayınında bu konuya ilişkin ifadelere yer verdi. Merih Demiral bozkurt hareketi ile 2 maç men cezası aldığı haberleri gündemdeyken HasanAbi yayıncısının yorumları sosyal medyada ciddi bir tepki toplamış durumda.

Son günlerde sosyal medyada ve spor dünyasında büyük yankı uyandıran bir konu, Twitch yayıncısı HasanAbi’nin Merih Demiral’ın bozkurt hareketine yönelik eleştirileri oldu.

Yayın sırasında bu hareketin savunulacak bir yanı olmadığını belirten HasanAbi konuyla ilgili sert ifadeler kullandı.

Merih Demiral EURO 2024 elemelerinde Avusturya’ya karşı oynanan maçta yaptığı bozkurt hareketi nedeniyle iki maç men cezası aldı.

Merih Demiral’ın ceza alması spor dünyasında çeşitli tepkilere yol açarken, HasanAbi’nin yayınında dile getirdiği görüşler de geniş bir kitle tarafından büyük tepki çekti.

HasanAbi Merih Demiral bozkurt hareketi

HASANABİ MERİH DEMİRAL BOZKURT HAREKETİNİ ELEŞTİRDİ

Merih Demiral bozkurt hareketi ile gündemde geniş bir yankı uyandırırken birçok kişi tarafından konu tartışılmaya başlandı.

Özellikle de vatandaşların büyük tepkisini alan Twitch yayıncısı HasanAbi’nin kullandığı ifadeler oldukça sert eleştiriler aldı.

Bozkurt işaretinin savunulucak bir şey olmadığını ve bunun Faşist bir yaklaşım olduğunu dile getiren HasanAbi sosyal medya üzerinden ağır eleştiriler aldı.

HasanAbi yayın sırasında Demiral’ın bozkurt hareketini eleştirerek şu ifadeleri kullandı:

“Uluslararası izleyicilerin önünde böyle bir şeye inanamıyorum, gerçekten. Gurur duymamız gereken bir anda, Avusturya’yı yerle bir ettik. Sonra adam geldi ve her şeyi mahvetti. Gerçekten bunu dönüp de savunmaya çalışmayın. Bu faşizm, nasyonalizm. Bundan korkmanız gerekiyor. Bunu savunmak inanılmaz.”

HasanAbi kimdir

HASANABİ KİMDİR?

HasanAbi kullanıcı adı ile tanınan Hasan Doğan Piker 25 Temmuz 1991 tarihinde New Brunswick, New Jersey’de doğmuştur.

Çocukluk yıllarını Türkiye’nin İstanbul şehrinde geçiren HasanAbi okulda öğrendiği dogmaları sorgulayan bir yapıya sahip olduğunu belirtiyor.

İlgili Haberler

Eğitim hayatına ABD’de devam eden Hasan Doğan Piker ilk olarak Miami Üniversitesi’nde iki dönem boyunca öğrenim gördüğü biliniyor.

HasanAbi kimdir

Mezuniyetinin ardından Hasan Piker kariyerine The Young Turks (TYT) medya şirketinde başladı.

TYT’de sunucu, gazeteci ve yapımcı olarak görev aldı. Burada politik ve sosyal konular üzerine yaptığı yorumlar ve içeriklerle geniş bir izleyici kitlesi kazandığı belirtildi.

TYT’deki çalışmaları HasanAbi’nin medyada tanınan bir yüz haline gelmesine ve önemli bir takipçi kitlesi oluşturmasına yardımcı oldu.

HasanAbi babası kimdir

HASANABİ BABASI KİMDİR?

HasanAbi isimli yayıncının babası olan Mehmet Behçet Piker’dir.

Amerikan-Türk sosyal medya fenomeni ve politik yorumcu HasanAbi olarak bilinen Hasan Doğan Piker’in babasının Gelecek Partisi’nde yönetici olduğu öğrenildi.

HasanAbi nereli

HASANABİ NERELİ?

HasanAbi Amerika New Jersey’de doğumludur fakat kendisi Türk asıllı ve Türk bir babanın oğlu olarak dünyaya gelmiştir.

Amerika’da yaşayan ve Twitch yayıncılığı yapan HasanAbi kullanıcı isimli Hasan Doğan Piker Merih Demiral’ın bozkurt sevincini ağır bir şekilde eleştirmesi ile gündeme geldi.

GündemPolitikaSpor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir