A101’de bal skandalı! Fiyatı görenler “sahte bal” yorumu yaptı - Haber Jet

A101’de bal skandalı! Fiyatı görenler “sahte bal” yorumu yaptı

A101 marketinde 149 TL'ye satılan bal, sosyal medyada sahte olduğu yönündeki iddiaların ardından büyük tartışmalara yol açtı. İddialar, Kahramanmaraş'taki bir şubede başlayan bu olayın ardından Ankara'da yapılan büyük bir operasyonla daha da büyüdü.

Türkiye’nin en büyük zincir marketlerinden A101, Sivas Bal Birliği markalı balın 1,5 kilogramını 149 TL gibi düşük bir fiyata satışa sunmasıyla sosyal medyada gündeme oturdu. Birçok kullanıcı, bu fiyatla orijinal balın mümkün olmadığını öne sürdü.

A101 BAL SKANDALI

A101’in Kahramanmaraş Türkoğlu ilçesindeki bir şubesinde başlayan olay, sosyal medya kullanıcıları arasında büyük bir tartışmaya yol açtı.

Sivas Bal Birliği markalı balın 149 TL gibi düşük bir fiyatla satılması, bu balın sahte olup olmadığı konusunda şüphe uyandırdı.

A101 bal skandalı

Sosyal medya kullanıcıları, “Bu fiyata orijinal bal olmaz” yorumları yaparak A101’i eleştirdi. Durum böyleyken, iddialar sadece sosyal medyayla sınırlı kalmadı.

A101 sahte bal

Bazı kaynaklar, A101’e yönelik bir sahte bal operasyonu yapıldığını ve binlerce ton sahte balın ele geçirildiğini iddia etti.

A101 SAHTE BAL MI SATIYOR?

Henüz A101 veya Sivas Bal Birliği firması tarafından resmi bir açıklama yapılmamış olsa da olayın yankıları sürüyor.

İlgili Haberler

Sahte bal a101

Sosyal medyada başlayan bu tartışma, halk arasında sahte bal ve gıda güvenliği konusundaki endişeleri bir kez daha gündeme getirdi. İddialar ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

SAHTE BAL OPERASYONU

Geçtiğimiz günlerde Ankara’da gerçekleştirilen büyük çaplı bir operasyonda, bal üretim tesislerinde yüzlerce ton sahte bal ve binlerce sahte etiket ele geçirildi. Yetkililer, sahte balın glikoz ve fruktoz şuruplarıyla yapıldığını belirtti.

Sahte bal satan zincir market

Ankara Valiliği ve Tarım Bakanlığı yetkilileri, halk sağlığını tehdit eden bu ürünlerin piyasadan toplatıldığını açıkladı.

Sahte bal operasyonu hangi firma

Gündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir