21 Mayıs Salı hava durumu İstanbul, Ankara, İzmir: Sıcaklıklar artıyor - Haber Jet

21 Mayıs Salı hava durumu İstanbul, Ankara, İzmir: Sıcaklıklar artıyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 21 Mayıs Salı hava durumu İstanbul, Ankara, İzmir verileri belli oldu. Ülke geneline parçalı ve yer yer az bulutlu bir hava bekleniyor. Doğu ve güneydoğuda yağışlar ve yer yer gök gürültülü yağış hakim olacak. Sıcaklıkların arttığı Mayıs ayının son haftalarında sıcak yaz günlerinin fragmanı yaşanacak.

21 Mayıs Salı günü geçtiğimiz haftaya oranla hava sıcaklıklarında büyük bir artış beklenmese de sıcaklıklar batı kesimlerden olmak üzere yavaş yavaş artacak.

Batı ve iç kesimlerde parçalı bulutlu güneşli hava etkili olurken, doğu ve güneydoğu yağışların etkisi altına girecek.

Marmara’nın güneyi, Ege ve Batı Akdeniz’de hafta sonu ülkemize giren Afrika tozlarının etkili olması bekleniyor.

21 Mayıs Salı günü öğle saatlerinde itibaren Hakkari, Van, Şırnak, Bitlis ve Muş çevrelerinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış bekleniyor. Meteoroloji, yağış kaynaklı oluşabilecek sel ve taşkınlara karşı tedbirli olunması gerektiği konusunda uyardı.

21 Mayıs Salı hava durumu İstanbul, Ankara, İzmir: Sıcaklıklar artıyor 1

21 MAYIS SALI HAVA DURUMU İSTANBUL, ANKARA, İZMİR

İstanbul

İstanbul’da parçalı bulutlu bir hava hakim olsa da güneş etkisini hissettirecek. Sıcaklığın 13 derece ile 23 derece arasında seyredeceği tahmin ediliyor.

Ankara

Ankara’da parçalı bulutlu bir hava hakim olurken güneş ışıkları da etkili olacak. Sıcaklığın 14 ile 27 derece arasında seyretmesi bekleniyor.  Başkentlileri güzel bir bahar günü bekliyor.

İzmir

İzmir’de sıcaklıklar etkisini hissettiriyor. 20 ile 32 derece arasında seyredecek hava sıcaklığının yanı sıra parçalı bulutlu bir hava İzmirlilere eşlik edecek.

Gündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir