2024 Pegasus hacklendi haberleri için resmi bir açıklama gelmedi - Haber Jet

2024 Pegasus hacklendi haberleri için resmi bir açıklama gelmedi

Ucuz uçak biletleriyle tercih edilen havayolu şirketi siber saldırıya uğradığı iddia edildi. Pek çok kullanıcıya Pegasus'un hacklendiğine dair bildirim gitse de haberin detaylarında Sunexpress'in hacklendiği öğrenildi.

Ucuz uçak biletleriyle sıkça tercih edilen SunExpress, siber saldırıya uğradığını açıkladı. Bir haber sitesi haberi bildirimini Pegasus olarak atınca, Pegasus’un hacklendiğine dair endişe yaşansa da doğrulanan haberde SunExpress’in hacklendiği yer alıyor.

PEGASUS HACKLENDİ Mİ 2024?

Pegasus’un hacklendiği haberi gerçeği yansıtmıyor. Hacklenen hava yolu şirketinin SunExpress olduğu açıklandı.

Sunexpress hacklendi mi 2024

SUNEXPRESS HACKLENDİ Mİ?

Tamindir.com’un haberinde yer alan detaylara göre SunExpress siber saldırıya uğradığını açıkladı. Hava yolu şirketi KVKK’ya yapmış olduğu bildirimle birlikte siber saldırıya ait detaylar ortaya çıktı.

Detaylarda yer alan bilgiye göre, SunExperess’ten bir yöneticinin hesabının giriş bilgilerinin ele geçirildiği kaydedildi. Bu bilgiler şirketin kampanya yönetim platformuna yetkisiz erişim sağladığı için hesapla oltalama amaçlı hava yolu şirketi kullanıcılarına binlerce e-posta gitti.

X üzerinden bir kullanıcı SunExpress’e ait olduğu görülen ”MASAK tarafından varlıklarınız dondurulmuştur” konulu maili paylaşarak “@SunExpress şu maillere bir el at. Milleti dolandırmalaya MASAK’tan başladılar.” dedi.

2024 Pegasus Hacklendi mi

SunExpress kullanıcıya, “Bilgi güvenliğiniz için şüpheli e-maillerin gönderici adresini mutlaka kontrol etmeniz ve e-mail içerisinde yer alan linklere tıklamamanız gerektiğini hatırlatmak isteriz” açıklaması yaptı.

GündemSon Dakika

2024 Pegasus hacklendi haberleri için resmi bir açıklama gelmedi” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Ayaz Ayaz

    Online alınan biletlere ne olacak?

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir