Uzak Şehir dizisi uyarlama mı? - Haber Jet

Uzak Şehir dizisi uyarlama mı?

Yeni sezonda ekrana gelmesi planlanan Uzak Şehir dizisinin çekimleri Mardin Midyat'ta başladı. Ozan Akbaba ve Sinem Ünsal'ın başrollerinde yer aldığı Uzak Şehir dizisi ünlü Lübnan dizisi Al Hayba uyarlaması olarak çekiliyor.

Yeni sezonda ekrana gelmesi planlanan Uzak Şehir dizisinin çekimleri Mardin Midyat’ta başladı. Ozan Akbaba ve Sinem Ünsal’ın başrollerinde yer aldığı Uzak Şehir dizisi ünlü Lübnan dizisinden uyarlama bir yapım olarak seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

UZAK ŞEHİR DİZİSİ UYARLAMA MI?

Kanal D, Ayna Yapım imzalı Uzak Şehir dizisi çekimleri başladı. Mardin Midyat’ta başlayan Uzak Şehir, çarpıcı hikayesiyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Aşk ve aile bağlarının anlatıldığı dizinin başrollerinde Ozan Akbaba ve Sinem Ünsal yer alıyor.

Uzak Şehir dizisi uyarlama mı

Yakında ekrana gelecek dizinin ünlü Lübnan dizisi Al Hayba uyarlaması olarak çekiliyor. Senaryosunu Gülizar Irmak’ın kaleme aldığı yönetmenliğini ise Ahmet Katıksız’ın yaptığı Uzak Şehir dizisi merakla bekleniyor.

AL HAYBA DİZİSİ KONUSU NE?

Lübnan’ın meşhur dizisi Al Hayba 5 sezonluk televizyon dizisi olarak çıkıyor. Lübnan-Suriye sınırındaki bir köyde, silah kaçakçısı bir ailenin reisi aile içi anlaşmazlıklar, iktidar mücadeleleri ve karmaşık bir aşk ilişkisi ile baş etmeye çalışır.

İlgili Haberler

Al Hayba dizisi konusu ne

Türkiye’de Youtube Premium, blutv, puhutv, ve Amazon Prime Video’da yayınlanıyor.

UZAK ŞEHİR DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Mardin Midyat’ta başlayan Uzak Şehir dizisi çekimleri yakında başladı. Dizinin başlama tarihi henüz belli olmadı. Yakında başlaması bekleniyor.

Film Dizi

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir