Uzak Şehir dizisi oyuncu kadrosu - Haber Jet

Uzak Şehir dizisi oyuncu kadrosu

Çekimleri Mardin'in Midyat ilçesinde yapılan Uzak Şehir dizisi yeni sezonda yayınlanacak diziler arasında yer alıyor. Başrollerinde Ozan Akbaba ve Sinem Ünsal'ın paylaştığı Uzak Şehir dizisi oyuncu kadrosu belli oldu.

Kanal D’nin yeni sezondaki dizisi Uzak Şehir çok yakında ekranda yer alacak. Uzak Şehir dizisinin oyuncu kadrosunda Ozan Akbaba, Sinem Ünsal gibi isimler yer alıyor.

UZAK ŞEHİR DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Kanal D ekranlarında yer alacak Uzak Şehir dizisinin çekimleri Mardin Midyat’ta yapılıyor. Uzak Şehir dizisinin oyuncu kadrosu da belli oldu.

Uzak Şehir oyuncu kadrosu

Ozan Akbaba, Sinem Ünsal, Alper Çankaya, Müfit Kayacan, Ferit Kaya, Sahra Şaş, Dilin Döğer, Atakan Özkaya, İlkay Kayku, Nazmi Kırık, Mine Kılıç, Sinan Demirer, Zeynep Kankonde, Muttalip Müjdeci, Barış Yalçın, Burak Şafak, Mehmet Polat, Yunus Eski, Yaren Güldiken ve Kuzey Gezer yer alıyor. Çekimleri başlayan dizinin yakında ekranlarda yer alması bekleniyor.

İlgili Haberler

UZAK ŞEHİR DİZİSİ KONUSU NE?

Çekimlerine Mardin Midyat’ta başlayan Uzak Şehir dizisi, Kanada’dan eşini defnetmeye gelen acılı bir eş Alya Albora sırlarla ve bölgedeki gerçeklikle yüzleşir. Alya, geçmişinin karanlık sırlarını ve ailesinin baskılarıyla karşı karşıya gelirken küçük oğlu ile hayata tutunmak için mücadele verir.

Uzak Şehir dizisi konusu ne

Albora ailesinin başı Cihan Albora, Alya’ya kayıtsız kalamaz ancak oğlunu alıp gitmesine izin vermez. Başrollerini Ozan Akbaba ve Sinem Ünsal’ın paylaştığı Uzak Şehir, çekimlerinin yapılmasının ardından sezona başlayacağı düşünülüyor.

Film Dizi

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir