Uzak Şehir dizisi o tarihi şehirde çekiliyor - Haber Jet

Uzak Şehir dizisi o tarihi şehirde çekiliyor

Başrollerinde Ozan Akbaba ve Sinem Ünsal'ın yer aldığı Uzak Şehir dizisi nerede çekiliyor merak konusu oldu. Tarihi şehirde yapılan çekimler fragmana yansırken dizinin yayın tarihi henüz belli olmadı.

Kanal D’nin yeni sezonda ekrana gelmesi beklenen dizilerinden Uzak Şehir dizisi çekim yeri belli oldu. Dizinin seti İstanbul dışında yer alırken oyuncu kadrosuyla yayınladığı ilk fragman dikkat çekiyor.

UZAK ŞEHİR DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan Uzak Şehir dizisi çekimleri Mardin’in eşsiz tarihi sokaklarında yapılıyor. Dizinin çekimleri özellikle kültürel açıdan da zengin olan Midyat ilçesinde gerçekleşiyor. Midyat hem senaryo açısından hem de çekimler açısından dizide önemli bir yere sahip olacak.

Uzak Şehir dizisi nerede çekiliyor

Bölgenin kültürü ve geleneği de dizide yansıtılmaya çalışılırken özellikle büyüleyici manzaraların sahnelere eşlik edeceği düşünülüyor.

UZAK ŞEHİR DİZİSİ SETİ NEREDE?

Uzak Şehir dizisi seti Mardin’de bulunuyor. Mardin’in Midyat başta olmak üzere Artuklu, Savur gibi ilçelerinde de çekimlerin yapılacağı bu nedenle her bir bölgede set ekibinin yer alacağı biliniyor. Dizinin ana karakteri Alya’nın (Sinem Ünsal) yolculuğunda tarihi şehrin eşlik edeceği bilinirken dizinin ana çekim yeri Mardin Midyat olarak belirtiliyor.

İlgili Haberler

Uzak Şehir dizisi seti nerede

UZAK ŞEHİR DİZİSİ HANGİ İL VE İLÇEDE ÇEKİLİYOR?

Başrollerine Ozan Akbaba ve Sinem Ünsal’ın bulunduğu Uzak Şehir dizisinin çekimleri Mardin Midyat’ta yapılıyor. Dizinin çekim yeri, tarihi ruhuyla senaryoya da katkı sağlıyor. Hikayedeki çevresel şartlar ve kültürel vurgularda Midyat’taki çekimleri destekler nitelikte.

Uzak Şehir dizisi hangi il ilçede çekiliyor

Aşk ve aile bağlarının odağındaki dizinin senaryosunu Gülizar Irmak kaleme alıyor.

Film Dizi

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir