TRT 2'de eylül boyunca 4 Miyazaki Ghibli filmi ekrana gelecek - Haber Jet

TRT 2’de eylül boyunca 4 Miyazaki Ghibli filmi ekrana gelecek

TRT'nin kültür-sanat kanalı TRT 2'de bir ay boyunca farklı filmler gösteriliyor. Eylül ayında seçkisine Hayao Miyazaki imzalı Ghibli filmlerini de kattı. Miyazaki'nin Komşum Totoro, Rüzgar Yükseliyor, Yürüyen Şato ve Aşırıcılar TRT 2'de ekrana gelecek yayın akışı ve saatleri belli oldu.

Miyazaki’nin Komşum Totoro, Rüzgar Yükseliyor, Yürüyen Şato ve Aşırıcılar TRT 2’de ekrana gelecek. TRT 2 yayın akışında filmlerin tarihleri ve günleri belli oldu.

TRT 2 EYLÜL MİYAZAKİ GHİBLİ FİLMLERİ NE ZAMAN, HANGİ GÜN?

Hayao Miyazaki, Japon manga ve anime sanatçısı olarak tanınıyor. Kurduğu Ghibli Studio ile birlikte elli yıla aşkındır animasyon dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alıyor.

Oscar Ödüllü Miyazaki’nin 4 filmi 2024 Eylül ayında TRT 2 film seçkisinde yer alıyor. TRT 2’de eylül boyunca 4 Miyazaki Ghibli filmleri ekrana gelirken yayın akışı da belli oldu.

21.30’da gösterilecek filmlerin günleri ise şu şekilde:

7 Eylül Cumartesi, Komşum Totoro (My Neighbor Totoro)

13 Eylül Cuma, Rüzgar Yükseliyor (The Wind Rises)

21 Eylül Cumartesi, Yürüyen Şato (Howl’s Moving Castle)

28 Eylül Cumartesi, Aşırıcılar (The Secret World of Arrietty)

İlgili Haberler

Komşum Totoro kaç yaş üzeri için

KOMŞUM TOTORO KAÇ YAŞ ÜSTÜ?

Komşum Totoro filminde olaylar anneleri hasta olan iki kız çocuğunun babalarıyla birlikte annelerinin hastanelerine yakın olan kırsalda bir eve taşınmalarıyla başlar. Komşum Totoro 4 yaş üzeri izleyici için uygun olduğu söyleniyor.

RÜZGAR YÜKSELİYOR KAÇ YAŞ ÜSTÜ?

Rüzgar Yükseliyor, 1923 Kanto Depremi, Büyük Buhran ve İkinci Dünya Savaşı’nı kapsayan hayatı konu alıyor. Rüzgar Yükseliyor filmi 6 yaş üstü izleyici kitlesi için öneriliyor.

TRT 2 eylül Miyazaki Ghibli filmleri ne zaman hangi gün saat kaçta

YÜRÜYEN ŞATO KAÇ YAŞ İÇİN UYGUN?

Şapkacıda çalışan Sophie’nin bir gün yaşlı birine dönüşmesi ve Howl’un Yürüyen Şato’suna sığınır. Film 9 yaş üzeri izleyici kitlesi için önerilmekte.

Rüzgar Yükseliyor kaç yaş üstü

AŞIRICILAR KAÇ YAŞ ÜSTÜ?

Sıradan bir evde zeminlerde gizlice yaşayan küçük boyutlarda bir ailenin yaşamını anlatıyor. 7 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için öneriliyor.

Film DiziGündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir