Tolga Çevik’in Atatürk’ü canlandırdığı 100 Yıllık Armağan Star TV’de yayınlanacak - Haber Jet

Tolga Çevik’in Atatürk’ü canlandırdığı 100 Yıllık Armağan Star TV’de yayınlanacak

Komedyen Tolga Çevik, bu akşam yayınlanacak olan "100 Yıllık Armağan" filmiyle Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandırarak izleyici karşısına çıkacak. Uzun süredir beklenen belgesel tadındaki bu 40 dakikalık film Star TV ekranlarında olacak.

Türkiye İş Bankası’nın kuruluşunun 100. yılına ithafen hazırlanan yarı belgesel niteliğindeki 100 Yıllık Armağan filmi eşsiz bir yapım olarak karşımıza çıkıyor.

100 yıllık armağan saat kaçta

TOLGA ÇEVİK’İN ATATÜRK’Ü OYNADIĞI YENİ FİLMİ NEDİR?

100 Yıllık Armağan filmi ile Tolga Çevik bambaşka bir rolde ekran karşısına çıkıyor.

Tolga Çevik, daha önce alışık olduğumuz komedi performanslarının dışında, bu kez Atatürk rolüyle izleyiciyle buluşuyor.

tolga çevik atatürk

Ali Taner Baltacı’nın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği filmde, Atatürk’ün hayatını ve Cumhuriyet’in ilk yıllarını konu alan etkileyici sahneler yer alıyor.

Suzan Kardeş’in özel makyaj çalışmasıyla Atatürk’e benzetilen Çevik, bu rolüyle izleyicilerden büyük ilgi görecek gibi görünüyor.

100 yıllık armağan filmi oyuncuları

100 YILLIK ARMAĞAN NEREDEN İZLENİR?

Tolga Çevik’in Atatürk’ü canlandırdığı “100 Yıllık Armağan” belgesel filmini izlemek isteyenler için eşsiz yapım hem BeIN İZ hem de Star TV’de yayınlanacak.

100 YILLIK ARMAĞAN NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Tolga Çevik’in Atatürk’ü oynadığı “100 Yıllık Armağan” filmi bu akşam (26 Ağustos 2024) izleyicilerle buluşacak.

100 yıllık armağan filmi konusu ne

İlgili Haberler

100 YILLIK ARMAĞAN OYUNCULARI

“100 Yıllık Armağan” filminin oyuncu kadrosunda Tolga Çevik’in yanı sıra birçok tanınmış isim de yer alıyor.

Engin Alkan, Cumhuriyet döneminin önemli figürlerinden biri olan Celal Bayar’ı canlandırırken, Burcu Kara Türkiye İş Bankası’nın ilk kadın müdürü Hatice Hanım rolüyle izleyicinin karşısına çıkacak.

Onur Buldu ise bankanın sembol isimlerinden Kumbaracı’yı canlandıracak. Ayrıca, Gökşen Ateş de Celal Bayar’ın eşi Reşide Bayar olarak filmdeki yerini alacak.

100 yıllık armağan nereden izlenir

TOLGA ÇEVİK’İN ATATÜRK’Ü OYNADIĞI FİLM NEDİR?

Tolga Çevik’in Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandırdığı film, “100 Yıllık Armağan” adını taşıyan bir yarı belgesel yapımdır.

Film, Türkiye İş Bankası’nın kuruluşunun 100. yılı anısına hazırlanmıştır ve Atatürk’ün hayatı ile Cumhuriyet’in ilk yıllarına dair önemli olayları ele almaktadır.

100 yıllık armağan saat kaçta

Tolga Çevik’in Atatürk rolünde yer aldığı bu yapım, izleyicilere Atatürk’ün vizyonunu ve liderliğini bir kez daha hatırlatmayı amaçlıyor.

Yönetmenliğini Ali Taner Baltacı’nın yaptığı filmde, tarihi karakterler ve olaylar çarpıcı bir şekilde ele alınarak anlatılıyor.

Film Dizi

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir