Taş Kağıt Makas gece yarısını geçince bitiyor - Haber Jet

Taş Kağıt Makas gece yarısını geçince bitiyor

Geçen sezonun sevilen yapımlarından Taş Kağıt Makas dizisi çarşamba günleri ekrana geliyor. Uraz Kaygılaroğlu'nun da oyuncu kadrosuna katıldığı dizide Ozan Güven, Ekin Koç ve Burak Yörük başrollerde yer alıyor. Taş Kağıt Makas gece yarısını geçince bitiyor.

Kanal D’nn sevilen yapımlarından Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu dizisi yeni sezonda da izleyicisini ekrana kilitliyor. Babası için adalet mücadelesi veren Umut’un güç ve güçlülerle savaşını anlatan dizi, yakından takip ediliyor.

TAŞ KAĞIT MAKAS SAAT KAÇTA BİTİYOR?

18 Eylül 2024 Çarşamba günü ikinci sezonuyla ekrana gelmeye başlayan Taş Kağıt Makas dizisi çarşamba günleri gece yarısını geçince bitiyor.

Umut’un babası için çıktığı adalet savaşında, Emirkıran ailesinin sonunu getirmesi ile sezon finali yaparken yeni sezonda Umut, baba olacağını öğreniyor. Adalet yerini bulsun da kıyamet kopsun gerekirse sözleriyle yeni sezonu açan dizide Umut ve Fecir arasındaki savaşın devam edeceği mesajı veriliyor.

Taş Kağıt Makas saat kaçta bitiyor

TAŞ KAĞIT MAKAS HANGİ GÜN, SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Taş Kağıt Makas dizisi Çarşamba günleri saat 20.00’de Kanal D’de ekrana geliyor. Yeni sezonda Uraz Kaygılaroğlu Marko karakteriyle diziye katılırken Hande Doğandemir ise Avukat Güneş olarak ekranda yer alacak.

İlgili Haberler

TAŞ KAĞIT MAKAS 2. SEZON OYUNCULARI

MF Yapım’ın olan Taş Kağıt Makas dizisinin senaryosunu Uğraş Güneş kaleme alırken yönetmen koltuğunda Volkan Keskin oturuyor.

Taş Kağıt Makas 2. sezon oyuncuları

Yeni sezona katılan Hande Doğandemir ve Uraz Kaygılaroğlu’nun yanı sıra geçtiğimiz sezondan; Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Bülent Seyran, Burak Yörük, Selim Galip, Berk Bakioğlu, Eylem Yıldız, Meriç Rakalar, Buse Sezen, Mustafa Konak ve Atsız Karaduman yer alıyor.

Film Dizi

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir