Süper Mario animasyon filmi Nisan 2026'da gösterime girecek - Haber Jet

Süper Mario animasyon filmi Nisan 2026’da gösterime girecek

Nintendo'nun açıklamasına göre ABD merkezli animasyon şirketi Illumination iş birliği ile çekilecek Süper Mario yeni animasyon filminin vizyon tarihi duyuruldu. 2023 yılında vizyona giren Süper Mario Kardeşler filmi, vizyona giren ilk film hasılat rekorunu kırmıştı.

Japon konsol ve oyun üreticisi Nintendo’nun yaptığı açıklamada Süper Mario’nun yeni animasyon filminin vizyon tarihi belli oldu.

SÜPER MARİO FİLMİ NE ZAMAN ÇIKACAK?

Süper Mario Filmi, Nisan 2026’da çıkacak. ABD dahil deniz aşırı ülkelerde 3 Nisan 2026’da, Japonya’da ise 26 Nisan 2026’da vizyona girecek.

Mario serisinin tasarımcılarından ve Nintendo Temsilci direktörü Miyamoto Şigeru ile Illumination Üst Yöneticisi Chris Meledandri filmin yapımcılığını üstlenmekte. Prodüksiyonu ise Nitendo ile Illumination’ın ana şirketi Universal Pictures ortaklaşa üstlenecek.

Süper Mario filmi ne zaman çıkacak?

SÜPER MARİO KARDEŞLER FİLMİ DEVAM EDECEK Mİ?

İlki Nisan 2023’te çıkan Süper Mario kardeşler filmi Nisan 2026’da çıkacak yeni filmle devamı gelecek. Mario serisinin tasarımcılarından ve Nintendo Temsilci direktörü Miyamoto Şigeru, Mario’nun dünyasını daha da genişletmeyi düşündüklerini vurgulayarak parlak ve eğlenceli bir hikayesi olacağını söyledi.

Süper Mario Kardeşler filmi çocuklar için uygun mu?

SÜPER MARİO KARDEŞLER FİLMİ ÇOCUKLAR İÇİN UYGUN MU?

Süper Mario kardeşler filmi 6 yaş ve üzeri izleyici için uygun görülmüş, sinemalarda 6 yaş ve üzeri çocukların izlemesine izin verilmiştir.

Film Dizi

Süper Mario animasyon filmi Nisan 2026’da gösterime girecek” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Ender Ender

    Beklenen filmler hep geç vizyona giriyor

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir