Solo Leveling 2. sezon 2024 sonlarında yayınlanması bekleniyor - Haber Jet

Solo Leveling 2. sezon 2024 sonlarında yayınlanması bekleniyor

Dünyanın en zayıf canavar avcısının en iyi canavar avcısı olma sürecinin işlendiği Solo Leveling anime dizisinde ilk sezonun ardından ikinci sezonunda geleceği biliniyordu. Yapılan duyurular sonrası Solo Leveling 2. sezon 2024 sonlarında yayınlanacağı kesinleşti. Ancak net tarih henüz belli değil.

Solo Leveling 2. sezon ne zaman soruları ilk sezonuyla geniş bir hayran kitlesi oluşan animenin takipçileri tarafından sorgulanıyor. Güney Kore’de ortaya çıkan aynı isimli webtoondan uyarlanan dizinin başarılı uyarlamalardan biri olarak çıkıyor.

SOLO LEVELİNG 2. SEZON NE ZAMAN?

Sun Jinwoo’ya dünyanın en iyi avcısı olma şansı verildiği dünyada geçen Solo Leveling ikinci sezon onayı almasının ardından takipçileri tarafından ne zaman başlayacağı merak edilmeye başlandı. Solo Leveling 2. sezon 2024 yılının sonlarında yayınlanması planlıyor.

Solo Leveling 2. sezon ne zaman

SOLO LEVELİNG 2. SEZON KONUSU

Solo Leveling 2. sezonda da orijinal hikayesini takip edeceği varsayılarak webtoona göre hem Jeju Adası Arkı hem de İblis Kalesine Dönüş Arkı’nın büyük bir rol oynaması bekleniyor.

Kahramanımız Jinwoo’nun gücünün gerçek doğasına dair ipuçlarının toplanacağı ikinci sezonda pek çok yeni maceranın kapıları aralanacak.

Solo Leveling ragnarok ne zaman

İlgili Haberler

SOLO LEVELİNG KAÇ BÖLÜM?

Solo Leveling anime 12 bölümden oluşuyor. İlk sezonu 7 Ocak 2024 tarihinde yayınlanmaya başlayan dizi sezon biter bitmez ikinci sezon onayı aldı.

SOLO LEVELING NETFLIX’TE VAR MI?

Solo Leveling Netflix platformunda bulunmuyor.

Solo Leveling 2. sezon gelecek mi

SOLO LEVELING RAGNAROK NE ZAMAN?

Webtoon olarak Güney Kore’de çıkan Solo Leveling: Ragnarok adlı webtoon Ağustos 2024’te yayımlandı.

Film Dizi

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir