Sandık Kokusu gece yarısını geçince bitiyor - Haber Jet

Sandık Kokusu gece yarısını geçince bitiyor

Oyuncu kadrosunda Özge Özpirinççi, Demet Akbağ, Meriç Aral ve Uğur Yücel gibi oyuncuların yer aldığı Sandık Kokusu dizisi çarşamba günleri ekrana geliyor. Yeni sezonda Engin Öztürk'ün de kadrosuna katılması hikayeye yeni bir soluk getirdi. Ekranların sevilen dizisi Sandık Kokusu gece yarısını geçince bitiyor.

Yeni sezonda da ekran macerasına devam eden dizilerden olan Show TV’nin Sandık Kokusu dizisi hikayesiyle izleyicisini ekrana kilitliyor. Karsu’nun çocuklarına kavuşmak için verdiği mücadele devam ediyor.

SANDIK KOKUSU SAAT KAÇTA BİTİYOR?

Show TV’de ekrana gelen Sandık Kokusu çarşamba günleri gece yarısını geçince bitiyor. İlk sezonda erkek başrol Metin Akdülger diziye veda etmişti. Bu ayrılığın ardından Karsu’nun partneri olarak Bora karakteriyle Engin Öztürk diziye dahil oldu. Bu değişimin hikayeyi nasıl etkileyeceği merak ediliyor.

Sandık Kokusu saat kaçta bitiyor

SANDIK KOKUSU HANGİ GÜN, SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Sandık Kokusu dizisi Çarşamba günleri saat 20.00’de Show TV’de ekrana geliyor. Yeni sezonda Filiz’le Hasan evlenirken Karsu Reha ile velayet savaşını sürdürüyor.

İlgili Haberler

Sandık Kokusu 2. sezon oyuncu kadrosu

SANDIK KOKUSU 2. SEZON OYUNCU KADROSU

Diziye yeni sezonda üç yeni isim katıldı. Özge Özpirinççi’nin partneri olarak Engin Öztürk Bora karakteriyle diziye dahil oldu. Hasan’ın kardeşi Gülnaz karakteriyle Gözde Seda Altuner, Karsu’nun kuzeni ve Türkan’ın büyük kızı Ayça’yı ise Nesrin Cavadzade canlandırıyor.

Film Dizi

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir