Pril Excellent Chef programı Babala TV Youtube kanalında yayınlandı - Haber Jet

Pril Excellent Chef programı Babala TV Youtube kanalında yayınlandı

Pril Excelent Chef programı Babala TV Youtube kanalında yayınlanıyor. Oğuzhan Uğur'un sunuculuğunda gerçekleşen programda Somer Şef jüri olarak yer alırken MasterChef yarışmacıları Sefa ve Tahsin kırmızı ve mavi takım kaptanları olarak yer aldı. Pelin Akil, Anıl Altan, Fulya Zenginer, Esra Ruşan gibi ünlü isimler formatta yer aldı. Pril ise boykot listesinde yer alıyor.

Oğuzhan Uğur’un sunuculuğunda gerçekleşen programda Somer Şef jüri olarak yer alırken MasterChef yarışmacıları Sefa ve Tahsin kırmızı ve mavi takım kaptanları olarak yer aldı. Pelin Akil, Anıl Altan, Fulya Zenginer, Esra Ruşan gibi ünlü isimler formatta yer aldı.

PRİL EXCELLENT CHEF PROGRAMI NEREDEN İZLENİR, HANGİ PLATFORM?

Pril Excellent Chef programı Babala TV Youtube kanalında yayınlandı. Programın sunuculuğunu Oğuzhan Uğur yaparken, Somer Chef jüri olarak yer alıyor. Mavi ve Kırmızı takım kaptanları ise eski MasterChef yarışmacıları Tahsin ve Sefa oldu.

Pril Excelent Chef programı nereden izlenir hangi platform

PRİL EXCELLENT CHEF PROGRAMINA KATILAN ÜNLÜLER

Pril Excellent Chef programında yer alan MasterChef yarışmacıları Tahsin ve Sefa da katıldı. Tahsin mavi takımın kaptanı olurken Sefa’da kırmızı takımın kaptanı oldu.

Pril Excellent Chef Programına katılan ünlüler; Anıl Altan, Pelin Akil, Esra Ruşan, Alper Saldıran, Fırat Çelik, Fulya Sezginer, Hande Şaşmaz, İsmail Ege Şaşmaz, Melis Birkan, Selen Öztürk yer aldı.

İlgili Haberler

Pril Excelent Chef programı nereden izlenir hangi platform

PRİL BOYKOT MU?

Henkel’in alt markası olan Pril boykot ürün arasında yer alıyor. Henkel ile İsrail İnovasyon Otoritesi arasında ticari iş birliği anlaşması mevcut. Bu kapsamda Henkel, İsrail’deki teknoloji girişimlerine yatırım yapmakta ve sürdürülebilirlik faaliyetleri yürütmekte.

İsrail İnovasyon Otoritesi ortak yürüttüğü çalışmalara fon sağlamakta ve teknik destek katkısında bulunuluyor. İsrail devleti ile doğrudan işbirliği halinde olan Henkel ve Henkel ürünlerinden olan Pril boykot listesinde ilk sırada geliyor.

Film DiziMagazin

Pril Excellent Chef programı Babala TV Youtube kanalında yayınlandı” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Ala Baykan Ala Baykan

    Bu program Master Chef’ten daha çok tutacak gibi görünüyor

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir