Pera Palas'ta Gece Yarısı 2. sezon 12 Eylül'de yayınlanacak - Haber Jet

Pera Palas’ta Gece Yarısı 2. sezon 12 Eylül’de yayınlanacak

Başrollerinde Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı'nın olduğu Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinin 2. sezonundan yeni görüntüler geldi. Netflix'in yaptığı paylaşımla dizinin yayın tarihi de belli oldu.

2022 yılında ilk sezonunun yayınlanmasının ardından çok konuşulan Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın 2. sezon yayın tarihi nihayet belli oldu.

PERA PALAS’TA GECE YARISI 2. SEZON OLACAK MI, NE ZAMAN?

Dizi, ilk sezonunun yayınlanmasının hemen ardından ikinci sezon onayı almıştı. Pera Palas’ta Gece Yarısı 2. sezonu 12 Eylül 2024 tarihinde yayınlanacak.

Yönetmen koltuğunda Emre Şahin ve Nisan Dağ’ın oturduğu dizinin yapımcılığını Karga 7 yapıyor.

Pera Palas’ta Gece Yarısıı 2. sezon ne zaman

PERA PALAS’TA GECE YARISI OYUNCU KADROSU

Dizinin ilk sezonundaki oyunculara ek olarak 2. sezonda Güven Murat Akpınar, Nezaket Erden ve Tülin Özen yer alacak. Bunun dışında oyuncu kadrosunda; Hazal Kaya, Selahattin Paşalı, Tansu Biçer, Yasemin Szawlowski, Hakan Dinçkol gibi isimler yer alıyor.

HANGİ PLATFORM?

Dizi Netflix, üzerinden yayınlanıyor.

Pera Palas’ta Gece Yarısı 2. Sezon 12 Eylül’de Yayınlanacak

PERA PALAS HANGİ OTELDE ÇEKİLDİ?

Dizinin çekimlerinin bir kısmı da olayların geçtiği ve Beyoğlu, Meşrutiyet Caddesi üzerinde bulunan Pera Palace Hotel’de çekildi.

PERA PALAS’TA GECE YARISI NEYİ ANLATIYOR?

Gazeteci olan Esra, Tarihi Pera Palas Oteli ile ilgili bir yazı serisi hazırlamak için otele gider. Burada zamanda yolculuk yaparak Atatürk’ün Samsun’a ayak basmadan önceki dönemine giden Esra, Türkiye’nin kaderini değiştirecek bir komployu durdurmak için çabalayacak ve Atatürk’le tanışacaktır.

Film Dizi

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir