Naz Elmas son hali ile Karadut dizisinde yer alıyor - Haber Jet

Naz Elmas son hali ile Karadut dizisinde yer alıyor

Haziran Gecesi, Doktorlar, Kördüğüm gibi dizilerde oynayan Naz Elmas son hali Karadut dizisindeki rolüyle gündeme geldi. Şükrü Özyıldız ve İrem Helvacıoğlu'nun başrollerinde yer aldığı Karadut dizisinde Nihan karakterini Naz Elmas canlandırıyor.

Oynadığı dizilerle adından söz ettiren Naz Elmas son hali Karadut dizisindeki rolüyle gündeme geldi. Şükrü Özyıldız ve İrem Helvacıoğlu’nun başrollerinde yer aldığı Karadut dizisinde Nihan karakterini Naz Elmas canlandırıyor.

NAZ ELMAS SON HALİ

Son paylaşımlarında dikkat çeken Naz Elmas yüzündeki değişim ile konuşuluyordu. Instagram’da 1 milyon takipçisi bulunan ünlü oyuncu uzun bir aranın ardından  ekranlara geri döndü. 41 yaşındaki Naz Elmas son haliyle dikkat çekiyor.

Yüzündeki değişimle takipçileri tarafından konuşulan ünlü oyuncu güzelliğiyle takipçileri tarafından binlerce yorum aldı.

Naz Elmas son hali

KARADUT NİHAN KİM GERÇEK ADI NE?

Karadut dizisinde Nihan karakterini Naz Elmas canlandırıyor. Nihan karakteri, tutkulu yapısıyla öne çıkıyor. Değer verdiği herkesi sahiplenen Nihan, alımlı ve kendine özen gösteren bir kadın olarak tanınıyor. Ancak takıntılı sevgi anlayışı dizide Zuhal ile Tayfun’un arasının açılmasına neden olacak.

Naz Elmas kaç yaşında

İlgili Haberler

NAZ ELMAS KAÇ YAŞINDA?

16 Ağustos 1983 tarihinde doğan Naz Elmas, 41 yaşındadır.

NAZ ELMAS KİMDİR?

İstanbul’da doğan Naz Elmas, Türk sinema, dizi ve tiyatro oyuncusudur. Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Naz Elmas, üniversite son sınıfta Haziran Gecesi dizisinde rol aldı. Dizide Özcan Deniz’in sevgilisi Havin’i canlandıran Naz Elmas, Haziran Gecesi dizisiyle geniş kitlelerce tanındı.

Naz Elmas gençliği

Doktorlar, Ay Tutulması, Bir Ömür Yetmez, Ustura Kemal, Güzel Çirkin, Merhamet, Kördüğüm, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Evlilik Hakkında Her Şey dizilerinde rol aldı.

Film DiziMagazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir