Moana 2, 29 Kasım'da vizyona girecek - Haber Jet

Moana 2, 29 Kasım’da vizyona girecek

Disney'in sevilen animasyon filmi Moana, uzun süredir beklenen devam filmiyle geri dönüyor. Moana 2, 29 Kasım 2024 tarihinde vizyona girecek. 2017 yılında çıkan ilk filmin ardından 7 yıl aradan sonra ikinci filmiyle dönen Moana, maceralarına devam edecek.

Disney’in sevilen animasyon filmi Moana, uzun süredir beklenen devam filmiyle geri dönüyor. Moana 2, 29 Kasım 2024 tarihinde vizyona girecek. 2017 yılında çıkan ilk filmin ardından 7 yıl aradan sonra ikinci filmiyle dönen Moana, maceralarına devam edecek.

MOANA 2 NE ZAMAN?

Walt Disney’in sevilen animasyon filmi Moana 2 29 Kasım 2024 tarihinde vizyona girecek. Moana devam filminde keşiflerine devam ediyor. Cüretkar bir göreve yelken açan Moana’nın yeni serüveni heyecanla bekleniyor.

Moana 2 ne zaman

MOANA HANGİ ÜLKEYİ ANLATIYOR?

Moana filmi antik Polinezya’da geçiyor. Kıyı köyünün şefinin güçlü iradeli kızı olan Moana’nın okyanusta yaşadığı gizemli ve fantastik hikayesine odaklanıyor. Moana tanrıça Te Fiti ile bir araya getirmek üzere seçilmesinin hikayesini anlatmakta.

Moana ismi ne anlama geliyor

MOANA 2 KONUSU NE?

Devam filminde Moana keşiflerine devam ediyor. İlk filmde okyanus gücüyle tanışan Moana, bu sefer daha büyük bir göreve başlıyor. Yeni karakterler ile Moana liderlik yeteneği güçlenmiş, heyecanlı maceralarına devam edecek.

İlgili Haberler

Seslendirme kadrosunda “The Rock” Johnson, Maui karakteriyle geri dönüyor. Moana’yı ise Auli’i Cravalho üstleniyor.

Moana 2 konusu ne

MOANA İSMİ NE ANLAMA GELİR?

Moana, Polinezya’da okyanus-deniz anlamına geliyor.

MOANA 2 KAÇ YAŞ VE ÜSTÜ?

Moana’nın ilk filmi 6 yaş üstü olarak önerildi. İkinci filmin kaç yaş üstü olacağı belli oldu.

Film Dizi

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir