Leyla dizisi Nisan karakterini Seda Güven canlandırıyor - Haber Jet

Leyla dizisi Nisan karakterini Seda Güven canlandırıyor

Leyla dizisi oyuncuları arasında Cemre Baysel, Gonca Vuslateri, Alperen Duymaz gibi isimler yer alıyor. Leyla dizisinde Nisan karakterini Seda Güven canlandırıyor. Bir süredir ekranlardan uzak olan Seda Güven Leyla dizisi ile geri döndü.

Başrollerinde Cemre Baysel, Alperen Duymaz, Gonca Vuslateri’nin yer aldığı Leyla dizisi Nisan karakterini Seda Güven canlandırıyor.

LEYLA DİZİSİ NİSAN KİM, GERÇEK ADI NE?

Leyla dizisinde Nisan karakterini Seda Güven canlandırıyor. Dizide Nisan, Leyla’nın hayatında önemli rol oynayan ve olayların akışını değiştiren bir karakter olarak karşımıza çıkıyor.

Leyla’nın üvey annesi Nur’a karşı verdiği mücadelede Nisan’ın davranışları olayların akışını değiştirecek. Leyla’nın geçmişindeki acılar yakasını bırakmazken Nisan ise bu acıların merkezinde kalır.

Leyla dizisi Leyla kim gerçek adı ne

SEDA GÜVEN KİMDİR?

28 Ağustos 1984 doğumlu Seda Güven, Marmara Üniversitesi Tekstil Tasarım Bölümü’nü tamamladı.

Kariyerine 2002-2005 yılları arasında yayımlanan Ekmek Teknesi dizisinde başladı. Ancak asıl çıkışını 2010-2012 yılları arasında Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisiyle yakaladı.

Seda Güven kaç çocuğu var

Oynadığı diziler:

Ekmek Teknesi, Ateşli Topraklar, Elveda Derken, Hepimiz Birimiz İçin, Fatmagül’ün Suçu Ne?, Merhaba Hayat, Hayat Yolunda, Kurt Seyit ve Şura, Git Başımdan, Aşk Yalanı Sever, Ateşböceği, Adı: Zehra

İlgili Haberler

Oynadığı filmler:

İksir: Dedemin Sırrı, Olanlar Oldu, Oldu mu Şimdi

Seda Güven eşi kim

SEDA GÜVEN EŞİ KİM, KAÇ ÇOCUĞU VAR?

13 Kasım 2014 tarihinde Keremcem ile evlenen çift 21 Ağustos 2015 tarihinde boşandı. Aşk hayatıyla sık sık gündeme gelen Güven, 2019 yılında iş adamı Ali Güzel ile evlendi. Bu evlilikten 21 Ağustos 2022 tarihinde bir kızı oldu.

Seda Güven ve Onur Tuna sevgili mi

Leyla dizisi Nisan kim gerçek adı ne

Leyla dizisi Nisan kim gerçek adı ne

Film Dizi

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir