Kötü Kan Burhan rolünü Levent Ülgen canlandırıyor - Haber Jet

Kötü Kan Burhan rolünü Levent Ülgen canlandırıyor

Başrollerine Ertan Saban ve Damla Sönmez'in yer aldığı Kötü Kan Burhan rolünü Levent Ülgen canlandırıyor. İkna kabiliyeti yüksek bir karakter olan Burhan, neşesiyle ön plana çıkar. Burhan karakterini canlandıran Levent Ülgen'in daha önce oynadığı diziler, hayatı ve biyografisi gündeme geliyor.

NOW TV’de cuma akşamları yayınlanan yeni dizisi Kötü Kan oyuncu kadrosuyla ön plana çıkıyor. Neşesiyle ön plana çıkan Kötü Kan Burhan rolünü canlandıran oyuncu ise merak ediliyor. Levent Ülgen’in hayatı ve biyografisi konuşuluyor.

KÖTÜ KAN BURHAN KİM, GERÇEK ADI NE?

Kötü Kan Burhan rolünü Levent Ülgen canlandırıyor. Burhan, ikna kabiliyeti yüksek, giyimine ve fiziğine önem veren biridir. Emekli başkomiser olan Burhan’ın neşesi onun silahıdır. Her durumda ve her koşulda neşelidir. Burhan için mutlak iyi veya kötü yoktur. Burhan’ın felsefesi ise hayat kısadır ve değiştiremeyeceğin şeylere takılıp kalmak insanı çürütür der.

Kötü Kan Burhan kim gerçek adı ne

LEVENT ÜLGEN KİMDİR?

8 Ağustos 1962 Ankara doğumlu Levent Ülgen, önce ODTU’de Fizik bölümünü ardından Hacettepe Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro bölümünü tamamladı. Tiyatroya Erkan Yücel’in Ankara Halk Tiyatrosu’nda başladı.

Daha sonra Ankara Sanat Tiyatrosu’na katıldı. Bu tiyatroda çeşitli oyunlar sahnelerken, üniversiteden de mezun oldu.

Devlet Tiyatroları bünyesinde oyuncu ve yönetmen olarak yer aldı ve bu süreçte yüksek lisans eğitimini de tamamladı.

2002-2006 yılları arasında yayımlanan o dönemin fenomen dizisi En Son Babalar Duyar dizisinde Kadir karakteri ve “Hallederiz” repliği ile geniş kitlelerce tanındı.

İlgili Haberler

Bir dönem TRT1’de yayımlanan Bir Kelime Bir İşlem yarışma programında sunuculuk yaptı.

Levent Ülgen kimdir

Oynadığı diziler:

Yılan Hikayesi, Bizim Evin Halleri, En Son Babalar Duyar, Çocuklar Duymasın, Akasya Durağı, Arka Sokaklar, Bizim Okul, Salih Kuşu, İnadına Yaşamak, Roman Havası, Kiralık Aşk, Aşk ve Gurur, Hayati ve Diğerleri, Kocaman Ailem, Kuzgun, Gençliğim Eyvah, Menajerimi Ara, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Baba, Aile, Kaçış, Kötü Kan

LEVENT ÜLGEN NE MEZUNU?

ODTÜ Fizik mezunu olan Levent Ülgen daha sonra Hacettepe Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun oldu.

Film Dizi

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir