Kızılık Şerbeti kilisede FETÖ sahnesi bağlantıyı bir kez daha gözler önüne serildi - Haber Jet

Kızılık Şerbeti kilisede FETÖ sahnesi bağlantıyı bir kez daha gözler önüne serildi

Ekranların merakla takip edilen dizisi Kızılcık Şerbeti FETÖ ile adlandırılmaya devam ediyor. Dizideki kilise sahnesinde papazın başörtülü kadınlara bahsettiği dinler arası diyalog cümleleri Kızılcık Şerbeti ve Kızıl Goncalar dizisindeki FETÖ izlerini bir kez daha gözler önüne serdi.

Geniş izleyici kitlesi tarafından merakla izlenen Kızılcık Şerbeti dizisinde kilise sahnesi izleyicilerin bir kısmı tarafından eleştiri topladı. Kilisede papazdan din dinleyen başörtülü karakterlerin konuşmaları da bu eleştirilerin hedefi haline geldi.

Kızılcık Şerbeti kilise FETÖ sahnesi

KIZILIK ŞERBETİ FETÖ SAHNESİ

Daha önce de yönetmeni nedeniyle gündeme gelen Kızılcık Şerbeti’nde bu sefer dikkat çeken ise kilisede çekilen ve FETÖ sahnesi olarak adlandırılan kısım.

Papaz’ın “Buradaki tek kapalı sizlersiniz, konuşmak istedim.” demesiyle birlikte konuşmalar başlıyor.

Burası da Allah’ın evi diyen papaz, “Hangi dine inanırsanız inanın önemli olan insanlığa hizmet etmektir. İşte o zaman gerçek inancın ışığını yakmış oluruz. Dinlerin kardeşliği insanlığın barışı için olması gereken tek yoldur.” sözleriyle karşısındakilere konuşmaya devam etti.

Dinler arası diyaloğu sık sık vurgulayan FETÖ terör örgütüne dair bu izler oldukça tepki topladı.

FETÖ’nün yönetmeni olarak geçen Necati Şahin’in Kızılcık Şerbeti ve Kızıl Goncalar dizisine katkı vermesiyle bu iki dizi üzerinden halka hala dinler arası diyalog konuşmaları aktarılmakta.

Kızılcık Şerbeti FETÖ dizisi mi

KIZILCIK ŞERBETİ KİLİSE SAHNESİNİN FETÖYLE İLGİSİ NEDİR?

MAH Ajansı adlı X kullanıcısı konuyla ilgili bir floor hazırladı, size onlardan bir kısmını derledik.

İlgili Haberler

Kızılcık Şerbeti kilise FETÖ sahnesinde geçen cümlelerden olan “Dinlerin farklılıkları insanlığın zenginliğidir.” ve “Dinlerin kardeşliği” deyip kiliseyi överek Allah’ın evi söylemlerinde bulunmak tam da FETÖ’nün dinler arası diyalog konuşmasında yer alıyor.

Kızılcık Şerbeti dinler arası diyalog FETÖ bağlantısı

“Hangi dine inanırsanız inanın önemli olan insanlığa hizmet etmektir.” FETÖ aynı tanımlamayla kendisine HİZMET HAREKETİ diyordu.

“Gerçek inancın IŞIĞI”. FETÖ, birebir Katolik-Cizvit kopyası olarak tanımlanabilecek, beyin yıkama kampları olarak kullanılan evlerine IŞIK evleri diyordu.

Bir diğer tweet ise şu oldu,

Kızılcık Şerbeti Fetö sahnesi nedir

Daha önce bizler de Kızılcık Şerbeti senaristinin Selam filminin yönetmeni olduğu üzerinde detaylara yer vermiştik.

Film DiziMagazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir