Kızıl Goncalar 23. bölüm Cüneyd hatırladı - Haber Jet

Kızıl Goncalar 23. bölüm Cüneyd hatırladı

Kızıl Goncalar 23. bölümüyle ekrana geldi. Her pazartesi izleyicisiyle buluşan dizinin her bölümü sonrası sosyal medyada dizi analizleri yapılıyor. Cüneyd'in Zeynep'i aramasıyla başlayan Kızıl Goncalar 23. bölüm izleyemeyeler bölümü merak ediyor. Kızıl Goncalar 23. bölüm tek parça izleniyor.

Cüneyd Zeynep’i hatırlayarak evinin yolunu ararken Kızıl Goncalar 23. bölüm izlemek için kullanıcılar araştırma yapıyor. Kızıl Goncalar 23. bölüm yayınlandığı platformda belli oldu.

KIZIL GONCALAR 23. BÖLÜM İZLE

Pazartesi akşamı 20.00’de NOW TV’de ekrana gelen Kızıl Goncalar 23. bölümü televizyonda izleyemeyenler bölümün tam halini izleyebilecekleri platformları araştırıyor. Youtube kanalında tam hali yayınlanmayan Kızıl Goncalar 23. bölüm full izlemek için Disney üyeliği gerekiyor.

Kızıl Goncalar 23 bölüm full izle tek parça

NOW TV’nin sitesinde yaptığı açıklamaya göre Kızıl Goncalar 23. bölüm tam bölüm 5 gün boyunca Disney+ üzerinden izlenebilecek. 5 günün ardından bölüm Kızıl Goncalar Youtube kanalına yükleniyor.

Kızıl Goncalar 23 bölüm izle

KIZIL GONCALAR 23. BÖLÜM NEREDEN İZLENİR?

Kızıl Goncalar 23. bölüm tek parça izlemek isteyenler NOW TV sayfasını ziyaret ediyor. Dizinin sayfasında yer alan bilgiye göre Kızıl Goncalar 23. bölüm Disney+ platformunda 5 gün boyunca yayınlanacak. 5 günün sonunda dizi hem NOW TV’nin sayfasına hem de Youtube kanalına yüklenecek.

Disney platformundan diziyi izlemek isteyenlerin Disney+ üyesi olması gerekiyor.

Kızıl Goncalar 23 bölüm tek parça izle

İlgili Haberler

KIZIL GONCALAR 23. BÖLÜM NE OLDU?

Zeynep’i bulmam lazım diyerek kendinde olmadan evinin yolunu bulan Cüneyd, Zeynep’le karşılaşır. Henüz bir şeyleri hatırlamayan ama sezen Cüneyd Zeynep’e “Sen Zeynep misin?” diye sorar. Dergahta Cüneydilerle karşılaşan Cüneyd yeni bir kriz geçirir ve Levent aracılığıyla hastaneye yatırılır. Mira ise Meryem’i annesi olarak kabul etmeye çalışırken gittikçe hırçınlaşır, kendine ve etrafına zarar verir.

Kızıl Goncalar 23. bölüm nereden izlenir

Zeynep’le yüzleşmek ve ona kardeş olduklarını söylemek isteyen Mira, Zeynep’ten beklenmedik bir tepki alınca iyice öfkelenir. Sadi’nin bulduğu çözümle Meryem Naim’in elinde kurtulur. Dergahta Melike’nin başına gelenler büyük yankı uyandırırken Zeynep’in bir oyunu Vahit’i zor durumda bırakıyor.

Kızıl Goncalar 23. bölüm tam izle

Mira ve Zeynep’in velayetini almak isteyen Meryem, Levent ile formalite olarak evlenecektir ancak Mira’nın mantıksız şartları Meryem’i imkansız bir seçime zorlar.

Vahit La Edri kitabının peşine düştüğünde peşinde olduğu oğlu Cüneyd’le beklenen karşılaşmayı yaşar.

Kızıl Goncalar 23. bölüm full hd izle

Film Dizi

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir