İlk ve Son 2. sezon 24 Ekim'de BluTV'de yayınlanacak - Haber Jet

İlk ve Son 2. sezon 24 Ekim’de BluTV’de yayınlanacak

Blu TV'nin fenomen dizisi İlk ve Son 2. sezon tarihi belli oldu. BluTV, yeni sezon yeni hikaye sözleriyle İlk ve Son 2. sezon 24 Ekim'de yayınlanacağını duyurdu. Dizinin ikinci sezonunda başrolde Ulaş Tuna Aslantepe ile Hazal Subaşı yer alıyor.

İlk sezonunda Özge Özpirinççi ve Salih Bademci’nin başrolünde yer aldığı İlk ve Son dizisi 2. sezon için yeni bir hikaye anlatacaklarını ve başrollerde Ulaş Tuna Astape ile Hazal Subaşı olacağını ve duyurmuştu.

İLK VE SON 2. SEZON NE ZAMAN?

İlk ve Son 2. sezon 24 Ekim tarihinde yayınlanacak. Dizi, yeni sezonda yeni hikaye ile ekrana gelecek. Ulaş Tuna Astape ile Hazal Subaşı’nın canlandırdığı Nilüfer ve Cihan karakterlerinin ilişkisi, iniş çıkışları ve hayatları dizinin konusu olacak.

İlk ve Son 2. sezon ne zaman

İLK VE SON 2. SEZON NEREDEN İZLENİR, HANGİ PLATFORM?

İlk ve Son dizisi BluTV’de üzerinden yayınlanıyor. Dizinin ilk sezonu ve yayınlanacak ikinci sezonu BluTV’den izlenebilecek.

İLK VE SON 2. SEZONDA KİMLER VAR?

İlk sezonunda Deniz ve Barış’ın 10 yıla yayılan ilişkisinin derinlemesine incelendiği, romantik ilişkilerinin inişleri ve çıkışlarıyla ele alındığı hikayesi izleyen herkesi derinden etkilemişti. İlk ve Son 2. sezonda ise Deniz ve Barış’ın hikayesi yer almayacak.

İlgili Haberler

İlk ve Son 2. sezon ne zaman

Dizi 2. sezonunda Ulaş Tuna Astepe ve Hazal Subaşı’nın canlandıracağı Cihan ve Nilüfer karakterlerinin hikayesine odaklanacak.

Nilüfer ve Cihan çiftinin ilişkisindeki evrelerin aktarılacağı İlk ve Son dizisinin ikinci sezonu izleyicisi tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.

Başroller dışında dizinin kadrosunda Muhammet Uzuner, Sevil Akı, Senan Kara, Neslihan Arslan, Zeynep Yüce, Naz Göktan, Seyhan Arman, Azra Aksu’da yer alacak.

Film Dizi

İlk ve Son 2. sezon 24 Ekim’de BluTV’de yayınlanacak” haberine 2 yorum yapıldı.

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir