House of the Dragon 3. sezon 2026 yılında çıkması planlanıyor - Haber Jet

House of the Dragon 3. sezon 2026 yılında çıkması planlanıyor

House of the Dragon 2. sezonunun yaşattığı hayal kırıklığının ardından sezon finali yine de izlenme rekoru kırmıştı. İzleyicinin 2. sezonun sonunda görmeyi beklediği Gullet Savaşı ise 3. sezona kaldı. Dizi sorumlusu Ryan Condal House of the Dragon 3. sezon ne zaman sorularına cevap verirken 2025 yılında çekimlere başlamayı ve 2026'da yayınlanmayı planladıklarını söyledi.

House of the Dragon izleyicileri Gullet Savaşı’nın da yer aldığı 3. sezon yayın tarihini merak ediyor.

HOUSE OF THE DRAGON 3. SEZON NE ZAMAN?

2. sezonun ardından House of the Dragon 3. sezon ne zaman araştırılıyor. Dizinin ortak yaratıcısı ve dizi sorumlusu Ryan Condal, House of the Dragon 3. sezonun 2026 yılında yayınlanmasının planlandığını açıkladı.

3. sezonda 2. sezon gibi 8 bölümden oluşacağını ifade eden Condal, Gullet Savaşı hakkında da konuştu.

House of the Dragon 3. sezon onayı aldı mı

HOUSE OF THE DRAGON 3. SEZON ONAYLANDI MI?

4. sezonda bitirilmesi planlanan House of the Dragon 3. sezon onayı aldı.

Gullet Savaşı House of the Dragon

İlgili Haberler

HOUSE OF THE DRAGON GULLET SAVAŞI

Westeros’un en kanlı deniz savaşlarından biri olan Gullet Savaşı (Battle of the Gullet) en çok House of the Dragon dizisinin en çok beklenen bölümleri arasında yer alıyor. Velaryon filosu ve Triarchy filosunun çarpıştığı savaş, Game of Thrones evreninde izlediğimiz Lannister ve Stark ailelerinin mücadelelerinin ve hanedanlar arasındaki gerginliğin temeli de bu savaşa kadar dayanıyor.

House of the Dragon 3. sezon ne zaman

House of the Dragon 2. sezon finalinde gösterilmesi beklenen Gullet Savaşı, bu sezonda yer almasa da 2. sezon final bölümü sezonun izlenme rekorunu kırdı. Ancak dizi ilk sezonunun gerisinde kaldığı bir izlenmeye ulaştı.

HOUSE OF THE DRAGON 2. SEZON KAÇ BÖLÜM?

House of the Dragon 2. sezon 8 bölümden oluşuyor. 8’inci bölümünün yayınlanmasıyla final yapan dizinin 9. bölümü olmayacak.

Film Dizi

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir