House of Dragon 2. sezon 6. bölüm 22 Temmuz Pazartesi günü yayınlanacak - Haber Jet

House of Dragon 2. sezon 6. bölüm 22 Temmuz Pazartesi günü yayınlanacak

Game of Thrones evreninin 200 yıl öncesini anlatan House of Dragon yeni sezonuyla hikayesine devam ederken 2. sezon 6. bölümün çıkış tarihi de belli oldu. Ejderhaların Dansı adı verilen hikayede Targaryenların hayatına odaklanıyor.

House of Dragon 2. sezonu Haziran ayında yayınlanmaya başladı. Her hafta yeni bölümü yayınlanan dizinin ikinci sezonunda demir taht için mücadele eden iki grup arasında şiddeti artan gerilim ve savaşlar yaşanıyor.

HOUSE OF DRAGON 2. SEZON 6. BÖLÜM NE ZAMAN?

House of Dragon 2. sezon 6. bölüm, 22 Temmuz 2024 Pazartesi günü yayınlanacak.

HOUSE OF DRAGON HANGİ PLATFORM?

HBO yapımı dizi Blu TV’de yayınlanıyor.

House of Dragon 2. sezon 6. bölüm ne zaman

HOUSE OF DRAGON 2. SEZON HANGİ KİTAP?

George R. R. Martin’in Fire&Blood (Ateş ve Kan) kitabından uyarlandı. Demir tahtta 300 yıl boyunca kalan Targaryen Hanedanlığının hikayesine odaklanan dizide ejderhaların da hikayesi işleniyor.

2. SEZON KAÇ BÖLÜM?

House of Dragon 2. sezon 8 bölümden oluşuyor. İlk bölümü 17 Haziran’da yayınlanan dizinin 8. ve son bölümü 5 Ağustos tarihinde ekrana gelecek.

House of Dragon 2. sezon hangi kitap?

KONUSU NE?

Kral 2. Aegon’un taç giyme töreni ve Rhaenyra’nın oğlu Lucerys’in ölümünün ardından Westeros’taki demir taht mücadelesi daha kanlı bir hal almaya başlar.

Demir taht için mücadele veren iki grup arasında intikam, gerilim, entrika ve daha fazla ejderha savaşıyla iç savaş anlatılacak.

Film Dizi

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir