Hadise'nin başrolde yer aldığı Esas Oğlan dizisi GAİN'de yayınlanacak - Haber Jet

Hadise’nin başrolde yer aldığı Esas Oğlan dizisi GAİN’de yayınlanacak

Hadise'nin başrolünde yer aldığı Esas Oğlan dizisi GAİN platformunda yayınlanacak. Yayın tarihi merak edilen Esas Oğlan dizisinde Hadise ve Seda Bakan başrolleri paylaşıyor. İlk oyunculuk deneyimini yaşayan Hadise'nin oyunculuk performansı şimdiden gündeme geliyor.

Yayınlanacağı platform ve yayın tarihi merak edilen BKM yapımı Esas Oğlan dizisinde Hadise ve Seda Bakan başrolleri paylaşıyor.

ESAS OĞLAN DİZİSİ NEREDE YAYINLANACAK?

Seda Bakan ve Hadise’nin başrolünde yer aldığı Esas Oğlan dizisi Türkiye’nin popüler dijital platformlarıdan GAİN’de yayınlanacak.

Hadise Esas Oğlan dizisi ne zaman yayınlanacak

Oyuncu olarak ilk kez ekran karşısına çıkacak olan Hadise’nin nasıl bir oyunculuk performansı sergileyeceği merak edilirken dizinin aşk hayatlarında sorun yaşayan iki kadının hayatlarının aşkını “esas oğlan”ı bulma maceralarını anlatıyor.

İlgili Haberler

ESAS OĞLAN DİZİSİ NE ZAMAN ÇIKACAK?

GAİN platformunda yayınlanacak dizinin çekimleri Ağustos ayının sonunda tamamlanmıştı ancak Esas Oğlan dizisinin yayın tarihi henüz belli olmadı. Diziden yayınlanan tanıtım fragmanı “Esaslı iki kadın, nerede olduğu bilinmeyen ‘esas oğlan’lar…” açıklamasıyla paylaşıldı.

Esas Oğlan dizisi nerede yayınlanacak hangi platform

Başroller Seda Bakan ve Hadise’ye ise Serhat Teoman ve Şükrü Özyıldız eşlik etti. Yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez yer aldı.

Film Dizi

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir