Gizli Bahçe dizisinde Aslı karakteri Sude Belkıs oldu - Haber Jet

Gizli Bahçe dizisinde Aslı karakteri Sude Belkıs oldu

Yeni sezonda ekrana gelecek dizilerden başrollerinde Murat Yıldırım ve Ebru Şahin'in yer aldığı Gizli Bahçe dizisi oyuncu kadrosunda sürpriz bir isim yer alıyor. Belkıs TV'deki yayınları ve sosyal medya içerik üreticisi olarak tanınan Sude Belkıs, Gizli Bahçe dizisinde Aslı karakterini canlandırıyor.

NOW TV’nin yeni sezondaki dizilerinden Gizli Bahçe dizisinde Aslı karakteri Sude Belkıs oldu. TMC Film imzasıyla yapımclığını Erol Avcı’nın üstlendiği dizi Ebru Şahin ve Murat Yıldırım dahil olmak üzere zengin oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekiyor.

GİZLİ BAHÇE ASLI KARAKTERİ KİM, GERÇEK ADI NE?

Yeni sezonun heyecanla beklenen dizisi Gizli Bahçe dizisinde vefat eden abisinin bir oğlu olduğunu öğrenen Demir, yeğenine sahip çıkmak için annesi Nazlı’yla bir savaşa girmesini anlatıyor. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Gizli Bahçe dizisinde Aslı karakterini Sude Belkıs canlandırıyor.

Gizli Bahçe Aslı kim gerçek adı ne

SUDE BELKIS GİZLİ BAHÇE DİZİSİNDE

Twitch’te açtığı Belkıs TV yayınları, X (Twitter), Instagram, Youtube ve TikTok’ta ürettiği içeriklerle Türkiye’nin en çok konuşulan influencerlarından Sude Belkıs ilk televizyon macerasına çıkmaya hazırlanıyor.

Daha önce “Dilan Hakkında Konuşmalıyız” kısa filminde ve BKM altyapıda bazı rollerde yer alan Sude Belkıs, NOW TV’de yayınlanacak Gizli Bahçe dizisinde Aslı karakterini canlandırmaya hazırlanıyor.

Sude Belkıs kimdir

SUDE BELKIS KİMDİR?

Dijital sanatçı, Twitch yayıncısı “Belkıs TV CEO’su” ve influencer Sude Belkıs, 1994 yılı Şubat ayında İstanbul’da doğdu. 2019’da ilk fotoğraf sergisini açan Belkıs, X (eski adıyla Twitter) yaptığı paylaşımlarla tanınıyordu. Ardından özellikle pandemi döneminde Belkıs TV olarak açtığı Twitch yayınlarıyla kitlesini büyüttü.

İlgili Haberler

Sude Belkıs hangi üniversite mezunu

Büründüğü karakterle ve Youtube’da ürettiği özgün içeriklerle tanınan Sude Belkıs, kendine özgü hali ve tavrıyla oldukça seviliyor. Instagram’da 116 bin takipçisi bulunan ünlü isim @sudebelkis kullanıcı adıyla bulunuyor. Aynı zamanda Afterwork’un kurucusu ve ortağı.

SUDE BELKIS HANGİ ÜNİVERSİTE MEZUNU?

Sude Belkıs, Yıldız Teknik Üniversitesi İletişim Tasarımı bölümünden 2016 yılında mezun oldu.

SUDE BELKIS SOYADI NE?

Tam adı Sude Belkıs Akgün olarak geçiyor.

Sude Belkıs soyadı ne

Sude Belkıs Gizli Bahçe dizisinde Aslı karakteri

Film Dizi

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir