Esas Oğlan dizisi oyuncuları Hadise ve Seda Bakan oldu - Haber Jet

Esas Oğlan dizisi oyuncuları Hadise ve Seda Bakan oldu

GAİN'in yeni dizisi BKM yapımı Esas Oğlan dizisi oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkat çekiyor. Esaslı iki kadının 'esas oğlan'ını aradığı dizinin başrollerinde Hadise ve Seda Bakan yer alırken Serhat Teoman ve Şükrü Özyıldız'ında oyuncu kadrosunda olduğu öğrenildi.

GAİN’in yeni dizisi BKM yapımı Esas Oğlan dizisi oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkat çekiyor. Esaslı iki kadının ‘esas oğlan’ını aradığı dizinin başrollerinde Hadise ve Seda Bakan yer alıyor.

ESAS OĞLAN DİZİSİ OYUNCULARI

Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin başrollerinde Hadise ve Seda Bakan yer alırken Şükrü Özyıldız ve Serhat Teoman’ın de kadroda olduğu öğrenildi.

Bu isimlerin dışında; Ali İhsan Varol, Ali Yoğurtçuoğlu, Bestemsu Özdemir, Burak Yörük, Cemal Hünal, Ekin Mert Daymaz, Evren Duyal, Fırat Çelik, Gürgen Öz, İsmail Demirci, Kubilay Aka, Mert Yavuzcan, Özgün Çoban, Rıza Kocaoğlu, Sena Vurgun, Yağızcan Konyalı, Yılmaz Bayraktar yer alıyor.

Esas Oğlan dizisi oyuncuları

Yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez’in oturduğu dizide senaryoyu Meryem Gültabak ve Cihan Çalışkantürk kaleme aldı. GAİN platformunda yayınlanacak romantik komedi dizisi Esas Oğlan, Hadise’nin ise ilk oyunculuk deneyimi olacak.

Hadise Esas Oğlan dizisi hakkında verdiği röportajda, “Bütün bu süreç; yaşadığım heyecan, öğrendiklerim bana o kadar çok şey kattı ki… Yepyeni bir dünyaya girmek, bir karakteri canlandırmak muhteşem bir duygu.” dedi.

Esas Oğlan dizisi konusu

İlgili Haberler

ESAS OĞLAN DİZİSİ KONUSU NEDİR?

BKM imzalı Esas Oğlan dizisi aşk hayatı yolunda gitmeyen birbirinden tamamen farklı iki kadının bir araya gelerek birbirleri için doğru erkeği aramaya başlamalarını anlatıyor.

Ceren (Hadise) bir romantik Selma (Seda Bakan) ise gerçekçi biridir. Ceren’in doğru erkeği bulmak için mantığa, Selma’nın ise duygularını serbest bırakmaya, romantik olmaya ihtiyacı vardır.

Esas Oğlan dizisi oyuncuları

İlişkilere iki zıt açıdan bakan Ceren ve Selma’nın hikayesi birbirleri için doğru erkeği aramaya başlamakla başlar.

Başrollerde Hadise ve Seda Bakan’a Şükrü Özyıldız ve Serhat Teoman eşlik ediyor.

Film Dizi

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir