Ersin Arıcı Kızıl Goncalar dizisine mi geliyor? Yalı Çapkını'nda Abidin'i oynuyordu - Haber Jet

Ersin Arıcı Kızıl Goncalar dizisine mi geliyor? Yalı Çapkını’nda Abidin’i oynuyordu

NOW TV'de ekrana gelen Kızıl Goncalar dizisinin 2. sezon yayın tarihi merakla beklenirken Yalı Çapkını'nın Abidin'i Ersin Arıcı Kızıl Goncalar dizisinde rol alıp almayacağı gündeme geldi. Ersin Arıcı geçtiğimiz günlerde Yalı Çapkını dizisindeki rol arkadaşı Beril Pozam ile evlendi.

Yalı Çapkını dizisinin Abidin’i Ersin Arıcı Kızıl Goncalar dizisine mi geliyor sorusu gündeme geliyor.

ERSİN ARICI KIZIL GONCALAR DİZİSİNE Mİ GELİYOR?

NOW TV’nin en çok izlenen dizilerinden biri Kızıl Goncalar dizisinin yayın tarihi belli olurken diziden ayrılacak ve katılacak oyuncular da merak ediliyor. Son olarak Yalı Çapkını dizisinde Abidin rolünü oynayan Ersin Arıcı Kızıl Goncalar dizisine geleceği gündeme gelirken iddialar gerçeği yansıtmıyor. Ersin Arıcı Yalı Çapkını dizisindeki Abidin rolünün hikayesinin devam edeceği biliniyor.

Ersin Arıcı Kızıl Goncalar

KIZIL GONCALAR YENİ SEZON NE ZAMAN?

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Kızıl Goncalar dizisinin, yeni sezonunun 30 Eylül’de başlayacak. Çekimlerin önceden başlayacağı ve en az 2 bölüm stok yapılarak gidileceği öğrenildi.

İlgili Haberler

Kızıl Goncalar yeni sezon ne zaman

ERSİN ARICI BERİL POZAM EVLENDİ Mİ?

Ersin Arıcı, Yalı Çapkını’ndaki Suna rolünü oynayan Beril Pozam ile geçtiğimiz günlerde evlendi. Çiftin gözlerden uzak yaşadığı ilişkilerinin bir buçuk yıldır devam ettiği öğrenildi.

Ersin Arıcı Beril Pozam sevgili mi

Film DiziMagazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir