Derin İnce Siyah Kalp dizisinde Harika karakterini canlandırıyor - Haber Jet

Derin İnce Siyah Kalp dizisinde Harika karakterini canlandırıyor

Yeni sezonda ekrana gelen Siyah Kalp dizisi Kapadokya'nın büyüleyici atmosferini izleyiciyle buluşturuyor. Başrollerinde Hafsa Nur Sancaktutan, Aras Aydın, Leyla Tanlar gibi isimlerin yer aldığı Siyah Kalp dizisinde Harika karakterini Derin İnce canlandırıyor. Derin İnce hayatı, biyografisi ve oynadığı diziler gündeme geliyor.

Show TV’de her perşembe yayınlanan Siyah Kalp dizisinde Derin İnce Harika karakterini canlandırıyor. Kapadokya’nın büyülü atmosferinde çekilen dizide Derin İnce rolüyle ön plana çıkarken genç oyuncunun kariyeri ve hayatı hakkında merak edilenler artıyor.

SİYAH KALP DİZİSİ HARİKA KİM, GERÇEK ADI NE?

Siyah Kalp dizisinde Harika karakterini Derin İnce canlandırıyor. Hikayenin genç ve enerjik dinamiğini oluşturan Harika karakteri adı gibi yaşayan, hisseden, kendi varlığını her şeyden daha çok seven Harika. Kendine rakip bile görmediklerine karşı mağlubiyeti asla kabul etmez.

Siyah Kalp Harika kim gerçek adı ne

DERİN İNCE KİMDİR?

Genç kuşağın yetenekli yıldızlarından olan Derin İnce Siyah Kalp dizisindeki rolüyle büyük beğeni topluyor. 2 Ağustos 1998 İzmir doğumlu olan Derin İnce, Bahçeşehir Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü mezunudur.

İnce, tiyatronun yanı sıra 2016 yılından itibaren Yağmurlarda Yıkansam, Komşular, Ayak İşleri, Kadere Karşı gibi çeşitli film ve dizilerde rol aldı.

Derin İnce kimdir

Oynadığı film ve diziler:

2016 Yağmurlarda Yıkansam

2017 Komşular

İlgili Haberler

2017 Ayak İşleri

2022 Kadere Karşı

2024 Siyah Kalp

DERİN İNCE KAÇ YAŞINDA?

1998 doğumlu İnce, 2024 yılı itibarıyla 26 yaşında.

DERİN İNCE INSTAGRAM HESABI

Instagram’da 6 bine yakın takipçisi bulunan Derin İnce, @derinincee1 adlı kullanıcı adıyla bulunuyor. Günlük hayatından ve işlerinden yaptığı paylaşımlar ön plana çıkıyor.

Derin İnce Instagram hesabı

Siyah Kalp Harika kim Instagram hesabı

Derin İnce kaç yaşında
Derin İnce kaç yaşında

Film Dizi

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir