Bir Gece Masalı Buldan Denizli'de bulunuyor - Haber Jet

Bir Gece Masalı Buldan Denizli’de bulunuyor

Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun'un başrollerinde yer aldığı Bir Gece Masalı Buldan neresi, bağlı olduğu il merak ediliyor. Bir kısmı Denizli'de çekilen Bir Gece Masalı abdest sahnesi ilk bölümüne damga vurmuştu. Denizli'de çekilen sahnenin mekanı konuşuluyor.

Denizli’nin zengin iş adamının kızı Canfeza (Su Burcu Yazgı Coşkun) ve babası şehit edilmiş bir komiser olan Mahir’in (Burak Deniz) aşkını anlatan Bir Gece Masalı Buldan sahneleri çok konuşuldu. Buldan’ın bağlı olduğu il ve ilçe ise gündem oluyor.

BİR GECE MASALI BULDAN NERESİ, NEREYE BAĞLI?

Bir Gece Masalı dizisi senaryo gereği ilk bölümü Denizli’de çekildi. Dizinin sahneleri gündem olurken mağarada yer alan Canfeza abdest sahnesi çok konuşuldu. Denizli’nin restorasyonu yapılan bir çok tarihi konaklarında yapılan çekimlerin yanı sıra mağaralardaki çekimlerin de lokasyonları merak ediliyor.

Bir Gece Masalı Buldan neresi nereye bağlı

Bir Gece Masalı Buldan Süleymanlı Yayla Gölü’nde atlı sahneleri çekildi. Buldan’ın tarihi konakları ve sokakları ekranda yer alırken Buldan Denizli’nin bir ilçesi oluğ Türkiye’de meşhur ilçelerden biridir.

Tekstil konusunda meşhur olan Denizli Buldan ilçesi, Buldan bezi dünyada ünlü bir dokuma türü olarak biliniyor. Buldan’ın Süleymanlı Yayla Gölü ve Kestane Deresi ilçenin doğal güzellikleri arasında yer alırken Bir Gece Masalı Buldan sahnelerinde bu doğal ve tarihi yerlere sıklıkla yer verildi.

Dizinin çekimleri Buldan dışında, Pamukkale travertenler ve Hierapolis antik kenti, Delikliçınar Meydanı’nda yapıldı.

Bir Gece Masalı oyuncu kadrosu

BİR GECE MASALININ KONUSU NEDİR?

Babası görev yeri Denizli’de bir suikast sonucu şehit edilen Mahir, yirmi yıl sonra komiser olarak  babasının katilinden intikam almak için geri döner. Şehre geldiği gün sürpriz bir şekilde karşılaştığı Yörük kızı Canfeza’ya aşık olmasıyla her şey değişir. Canfeza’nın babası ise kanunsuz işler yapan zengin bir iş adamıdır.

Bir Gece Masalı Gürkan Uygun

BİR GECE MASALI OYUNCULARI

Burak Deniz

Su Burcu Yazgı Coşkun

Gürkan Uygun

Özlem Türkad

Eren Vurdem

İrem Altuğ

Ecem Çalhan

Rüçhan Çalışkur

Kerem Aslanoğlu

Emel Çölgeçen

Nazan Diper

Film Dizi

Bir Gece Masalı Buldan Denizli’de bulunuyor” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Zeynep Asel Zeynep Asel

    Bu dizi çok tutmaz

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir