Barış Arduç, Dehşet Bey filmiyle anlaştı! Yerli John Wick geliyor - Haber Jet

Barış Arduç, Dehşet Bey filmiyle anlaştı! Yerli John Wick geliyor

Murat Menteş'in yazdığı çizgi roman karakteri "yerli John Wick" olarak nitelendirilen Dehşet Bey'in film uyarlaması için Barış Arduç ile anlaşıldı. Arduç, geçtiğimiz günlerde Hande Erçel'le başrolü paylaştığı Rüzgara Bırak filminin çekimlerini tamamlamıştı.

O3 Medya kurucusu olan Saner Ayar’ın yapımcılığını yaptığı Dehşet Bey filminin uyarlaması için Barış Arduç ile anlaşıldı. Ayar Dehşet Bey’i “yerli John Wick” olarak adlandırıyor.

BARIŞ ARDUÇ’TAN YERLİ JOHN WİCK FİLMİ

Son olarak Hande Erçel’le Rüzgara Bırak filminin çekimlerini tamamlayan Barış Arduç’un yeni sezonda çekmesi planlanan Patron dizisinden vazgeçildiği öğrenildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, kasım ayında çekilmesi planlanan Dehşet Bey çizgi romanının uyarlaması olan filmin başrolü için Barış Arduç ile anlaşıldı.

Barış Arduç Dehşet Bey filmi

Filmin yapımcısı tarafından “yerli John Wich” olarak adlandırılan Dehşet Bey’in yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin yer alacak.

Dehşet Bey çizgi romanın hikayesini Murat Menteş kaleme alırken çizimlerini M.K. Peker çizdi.

Filmin senaryosunu ise Menteş ve yönetmen koltuğunda oturan Öztekin kaleme aldı.

Barış Arduç yerli John Wick serisi

DEHŞET BEY FİLMİ OYUNCULARI

Dehşet Bey filminin oyuncu kadrosundaki diğer isimler henüz belli olmadı. Çekimlerin tam olarak ne zaman başlayacağı ise henüz bilinmiyor.

Film Dizi

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir