Ayak İşleri 4. sezon 13 Eylül'de yayınlanacak - Haber Jet

Ayak İşleri 4. sezon 13 Eylül’de yayınlanacak

Çağlar Çorumlu ve Güven Murat Akpınar'ın başrollerini paylaştığı Caner Özyurtlu'nun yönetmen koltuğunda oturduğu Ayak İşleri dizisi 4. sezonuyla geri dönüyor. GAİN platformunda yayınlanan Ayak İşleri 4. sezon ne zaman yayınlanacağı belli oldu.

Caner Özyurtlu ve Volkan Öge’nin senaryosunu yazdığı Ayak İşleri geçtiğimiz aylarda 4. sezon için sete çıktığını duyurmuştu. Dizinin yayın tarihi beklenirken GAİN platformu Ayak İşleri 4. sezonu duyurdu.

AYAK İŞLERİ 4. SEZON NE ZAMAN?

Ayak İşleri 4. sezon 13 Eylül 2024 tarihinde yayınlanacak.

AYAK İŞLERİ 4. SEZON KONUSU NE?

Dizinin yayın tarihini duyuran GAİN platformu 4. sezon duyurusunu “Yeni bir coğrafyada, yeni bir bitki örtüsünde, yepyeni bir araç üstünde, bilinmedik maceralar peşinde koşmayı özleyenlere…” sözleriyle duyurdu.

Dizi, duygusal maço Vedat ile politik doğrucu Evren karakterlerinin başından geçen olaylara odaklanıyor. İki birbirine zıt karakterin birlikteliğinden çıkan absürt durumlar işleniyor.

Ayak İşleri 4. sezon ne zaman

İlgili Haberler

AYAK  İŞLERİ HANGİ PLATFORM?

Ayak İşleri dizisi GAİN platformunda yayınlanıyor.

Ayak İşleri ne anlatıyor

AYAK İŞLERİ 4. SEZON OYUNCU KADROSU?

Başrollerinde Çağlar Çorumlu ve Güven Murat Akpınar’ın olduğu Ayak İşleri dizisinin her bir bölümüne birbirinden ünlü isimler konuk oluyor. 4. sezonda ise konuk oyuncu olarak kadroda olacağı kesinleşen isimler arasında Özge Özpirinççi, Bartu Küçükçağlayan, Melis Birkan, Tolga Tekin, Deniz Celiloğlu ve İlker Fıratlı yer alıyor.

Film Dizi

Ayak İşleri 4. sezon 13 Eylül’de yayınlanacak” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Mavi Özçevik Mavi Özçevik

    Yeni sezonu heyecanla bekliyorum

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir