5-7 yaş aralığında izlenecek film önerileri! Vol.i, Oyuncak Hikayesi listede yer alıyor - Haber Jet

5-7 yaş aralığında izlenecek film önerileri! Vol.i, Oyuncak Hikayesi listede yer alıyor

Yaz tatili devam ederken aileler çocuklarıyla vakit geçirmek yaptıkları etkinlikler arasında film izlemek yer alıyor. Çocukların eğitimlerine ve gelişim süreçlerine katkıda bulunacak filmler ön plana çıkıyor. 5-7 yaş aralığında çocukların izlemesine uygun filmler arasında VOL.İ, Oyuncak Hikayesi, Küçük Ayak gibi filmler yer alıyor.

Yaz tatilini çocukları için keyifli ve verimli geçirmek isteyen aileler özellikle 5-7 yaş aralığında izlenebilecek filmler konusunda hassas davranıyor.

5-7 YAŞ ARALIĞINDA İZLENECEK FİLM ÖNERİSİ

VOL.İ / WALL-E (2008) 6+

6 yaş ve üzeri için uygun olan Vol.i filmi uzak bir gelecekte geçiyor. Distopik bir dünyada geçen hikayenin ana kahramanı bir robot olan Vol.i, insanların kirlettiği dünyayı temizlemekle görevli. İnsanlar dünyayı artık yaşanmaz hale getirdikten sonra başka bir gezegene göçüyor. Ancak Vol.i dünyayı temizlemekle görevli olduğu için dünyada tek başına kalıyor. Dünyada yalnız kalan Vol.i’nin karşısına bir gün Eve isimli başka bir robot çıkıyor ve yeni bir maceraya çıkıyorlar.

Ailecek izlenebilecek filmler

Kuzular Firarda (2015) 5+

İlk olarak kısa film olarak çıkan “Shaun the Sheep” ilk filmi Kuzular Firarda ile uzun metrajlı film olarak beyaz perdede yerini aldı. Koyun Shaun ve çiftlik hayatından sıkılan diğer koyunların çiftlikten firar etmeleri ve maceralarını anlatan film.

5-7 yaş aralığı izlenebilecek filmler

Kuzular Firarda: Uzay Parkı (2019) 5+

Serinin ikinci filmi Kuzular Firarda: Uzay Parkı’nda ise kuzular maceralarına devam ediyor. Gündelik çiftlik hayatına devam eden hayvanların yaşadığı yeni maceraları konu alıyor.

Bolt  (2008) 6+

Süper köpek olan Bolt, bir televizyon dizisinin starı olarak hayatına devam eder. Bir gün yanlışlıkla Hollywood’dan New York’a götürülür ve hayatında yeni bir dönem başlar. Macera dolu anlar yaşayan Bolt’un hikayesi çocuklar tarafından çok seviliyor.

6 yaş izlenebilecek filmler

Muppets/Kuklalar (2011) 5+

Muppets Show çocukluğumuzdan bildiğimiz ikonik bir komedi şovunun sinemaya dönüşü olan Muppets filmi, nostaljik bir geri dönüş sağlıyor. İlham verici karakteriyle komedi türündeki bu film, ailecek keyifli vakit geçirmeye de uygun olduğu konusunda görüşler bildiriliyor.

Çocuk filmleri

Oyuncak Hikayesi (1, 2, 3) 6+

Oyuncak kahramanlardan oluşan film serisi, Andy’nin hayatındaki oyuncakları anlatıyor. Woody ve diğer oyuncakların maceralarına odaklanan ve bir büyüme hikayesi temasında gelişen film serisi 6 yaş üzeri izleyici kitlesi için uygun.

5-7 yaş aralığında izlenecek film önerileri! Vol.i, Oyuncak Hikayesi listede yer alıyor 2

Küçük Ayak (2018) 6+

Eğlenceli, müzikli, komik bir animasyon olan Küçük Ayak, kocaayaklar (yetiler) Himalayalar’da yaşayan maymun ve ayı karışımı dev hayvanlardır. Kocaayaklar için küçük ayak dedikleri insanlar efsanelerde yer alıyor. Koca ayaklar ve küçük ayakların macerasını anlatan film 6 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun bulunuyor.

5-7 yaş aralığında izlenecek film önerileri! Vol.i, Oyuncak Hikayesi listede yer alıyor 3

Kayıp Balık Nemo (2003) 5+

Kült haline gelen yapımlardan Kayıp Balık Nemo, çok küçük ve meraklı bir balıktır. Nemo’ya çok düşkün olan babasının bir gün korktuğu başına gelir ve Nemo kaybolur. Nemo’nun okyanusun derinliklerinde yaşadığı maceralar ve büyüme hikayesi duygusal anları da beraberinde getiriyor.

5-7 yaş aralığında izlenecek film önerileri! Vol.i, Oyuncak Hikayesi listede yer alıyor 4

Film Dizi

5-7 yaş aralığında izlenecek film önerileri! Vol.i, Oyuncak Hikayesi listede yer alıyor” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Yaren Soykaç Yaren Soykaç

    Oyuncak hikayesini her yaştan kesim izleyebilir bence

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir