Vergi yüzsüzleri ikinci liste açıklanma tarihi belli oldu - Haber Jet

Vergi yüzsüzleri ikinci liste açıklanma tarihi belli oldu

Hazine ve Maliye Bakanlığı vergi yüzsüzleri listesi açıklandı. Uyarılara rağmen vergi ödemeyen mükelleflerin "vergi yüzsüzleri" olarak adlandırılan mükelleflerin isimleri kamuoyuyla paylaşıldı. İlk listenin ardından vergi yüzsüzleri ikinci liste ne zaman açıklanacağı merak ediliyor.

Hazine ve Maliye Bakanlığı vergi borcu bulunan ve ödemeyen 57 firma ve şahsın isimlerini ilan etti. Kamuoyunun “vergi yüzsüzü” olarak adlandırılan mükelleflerin isimleri paylaşıldı. İlk listenin ardından ikinci listenin açıklanma tarihi belli oldu.

VERGİ YÜZSÜZLERİ İKİNCİ LİSTE NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Türkiye genelinde tüm vergilerinde 15-31 Ekim’de Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesinde açıklandı. Kamuoyunda “vergi yüzsüzleri” olarak bilinen, devlete 5 milyon lira ve üzerinde vergi borcu ve cezası bulunan mükelleflerin isimlerinin listesi vergi dairelerinde ve Gelir İdaresi Başkanlığının internet sitesinden açıklanacak.

Vergi yüzsüzleri ikinci liste ne zaman açıklanacak

Vergi yüzsüzleri ikinci liste ise 1-15 Kasım’da açıklanacak.

İlgili Haberler

VERGİ YÜZSÜZLERİ LİSTESİ

Vergi yüzsüzleri listesi mükelleflerin isimleri Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından paylaşıldı. Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yapılan duyuruda, vergi borçlularının isimleri İl ve İlçe Vergi Dairelerinde askıya çıkarıldı.

Vergi yüzsüzleri listesi

5 milyon üzeri vergi borcu bulunan 57 firmanın isimleri ve şahıslar açıklandı.

EkonomiGündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir