Okulun ilk günü genelde ders işlenmiyor - Haber Jet

Okulun ilk günü genelde ders işlenmiyor

2024/2025 öğretim yılı 9 Eylül 2024 Pazartesi günü başlıyor. Öğrenciler ve veliler okula hazırlıklı olmak adına okulun ilk günü ders işlenip işlenmeyeceğini gündeme geliyor.

9 Eylül 2024 Pazartesi okula dönmeye hazırlanan öğrenciler yeni dönem için hazırlıklarını tamamladı ancak okulun ilk günü ders işlenip işlenmeyeceği merak ediliyor.

OKULUN İLK GÜNÜ DERS İŞLENİR Mİ?

MEB takvimine göre resmi olarak 9 Eylül 2024 Pazartesi ilk ders günü olarak geçiyor. Öğretmenler pazartesi gününden itibaren ders işlemeye başlayabilir. Ancak genellikle okulun ilk günü araç gereçlerin temini, tanışma, ders programını öğrenme ve ders işleyişinin nasıl ilerleyeceği hakkında öğrencilerin bilgilendirilmesiyle geçiyor. Okulun ilk günü bu saydığımız nedenlerle ders işlenmiyor ama dönemin devamındaki duyuruları kaçırmamak için okulun ilk günü okula gitmek önemli.

Okulun ilk günü ders işlenir mi

İlgili Haberler

İLK GÜN DERS OLUR MU?

Okulun ilk günü ders araç gereçlerinin temini, kitapların alınması, tanışma ve ders programının öğrenilmesi gibi süreçler nedeniyle ders işlenmeyebilir. Ancak resmi olarak derslerin başlangıcıdır.

Eğitim

Okulun ilk günü genelde ders işlenmiyor” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Demet Sarı Demet Sarı

    Okulun ilk günleri en özlediğim zamanlar

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir