MURGEM Antalya Muratpaşa Belediyesi ilk ve ortaöğretim öğrencilerine yönelik kayıtlar başladı - Haber Jet

MURGEM Antalya Muratpaşa Belediyesi ilk ve ortaöğretim öğrencilerine yönelik kayıtlar başladı

Antalya Muratpaşa Belediyesi'nde gençleri üniversite sınavına hazırlayan ve çeşitli düzeylerde destek olan MURGEM (Muratpaşa Gençlik Eğitim Merkezi'nin kayıtları başladı. İlk ve ortaöğretim öğrencilerinin ön başvuruları alınıyor.

Muratpaşa Belediyesi’nin gençleri üniversite sınavına hazırlayan Muratpaşa Gençlik Eğitim Merkezi (MURGEM), ilk ve ortaöğretim öğrencilerine yönelik Destek Eğitim Merkezlerine kayıt için ön başvuruları almaya başladı.

MUGEM KAYITLARI BAŞLADI MI?

Muratpaşa Belediyesi eğitim merkezinde başlayan yeni dönem kayıtlarında MURGEM ve destek eğitim merkezleri için ön kayıt başvuruları açıldı.

MURGEM Başvuruları nasıl yapılır?

MURGEM NASIL BAŞVURU YAPILIR?

MURGEM’e kayıt için başvuru esnasında 1 adet vesikalık fotoğraf, öğrenci belgesi, kimlik fotokopisi ve ikametgah belgelerinin teslim edilmesi gerekmekte.

Kayıtlar Kızılsaray Mahallesi’ndeki MURGEM binasında yapılacak.

MURGEM’in kesin kayıt sınavı 7 Ağustos Çarşamba günü saat 10.00’da düzenlenecek.

Zeytinköy, Ermenek ve Memurevleri’nde yer alan ilk ve ortaöğretime yönelik Destek Eğitim Merkezlerinde ön kayıt süreci 24 Haziran Pazartesi başlıyor. Kontenjan sınırı olan eğitim merkezlerine başvuruların eylül ayına kadar sürmesi beklenmekte.

EğitimSon Dakika

MURGEM Antalya Muratpaşa Belediyesi ilk ve ortaöğretim öğrencilerine yönelik kayıtlar başladı” haberine 1 yorum yapıldı.

  • derya derya

    Yaş sınırı var mı okula erken başlayan öğrenciler için

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir