e-Devlet Diyalekt ile ücretsiz İngilizce öğrenebilirsiniz! Çocuklar için Diyalekt Kids versiyonu da var - Haber Jet

e-Devlet Diyalekt ile ücretsiz İngilizce öğrenebilirsiniz! Çocuklar için Diyalekt Kids versiyonu da var

Milli Eğitim Bakanlığı’nın hazırladığı Diyalekt platformu ile her yaştan kullanıcı e-Devlet üzerinden ücretsiz İngilizce öğrenebiliyor. Çocuklar için özel olarak tasarlanan Diyalekt Kids versiyonu da mevcut.

İngilizce öğrenmek artık çok daha kolay ve ücretsiz hale geldi. Milli Eğitim Bakanlığı’nın geliştirdiği Diyalekt platformu ile her yaş ve seviyedeki kullanıcılar, e-Devlet üzerinden İngilizce eğitimlerine ücretsiz olarak başlayabiliyorlar.

E-DEVLET ÜCRETSİZ İNGİLİZCE EĞİTİMİ NASIL ALINIR?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından geliştirilen Diyalekt, dil uzmanları tarafından tasarlanmış dijital bir İngilizce eğitim platformudur. Bu platform, kullanıcıların başlangıç seviyesinden ileri seviyelere kadar İngilizce öğrenmelerine olanak tanır. Diyalekt, yetişkinler ve çocuklar için iki farklı versiyon sunmaktadır: Diyalekt ve Diyalekt Kids

Peki Diyalekt Nasıl Kullanılır?

Diyalekt platformuna erişmek için tarayıcınızdan diyalekt.eba.gov.tr adresine gidin.

EBA ekranında, e-Devlet şifrenizle giriş yapın. İlk kez giriş yapıyorsanız, MEB uygulamalarının e-Devlet hesabınıza erişmesine onay vermeniz gerekebilir​​.

Platforma giriş yaptıktan sonra, yetişkinler için Diyalekt veya çocuklar için Diyalekt Kids seçeneğine tıklayarak uygun olan versiyonu seçin.

e devlet ile ücretsiz İngilizce öğrenme

DİYALEKT VE DİYALEKT KİDS İNGİLİZCE EĞİTİMİ NASIL?

Kelime oyunları, testler ve alıştırmalar ile kelime bilginizi genişletebilirsiniz.

Etkileşimli içerikler ve videolarla dil bilgisi konularını öğrenebilirsiniz.

Farklı seviyelerde okuma metinleri, dinleme metinleri, yazma alıştırmaları ve konuşma etkinlikleri ile dil becerilerinizi geliştirebilirsiniz.

Kitaplar, haberler ve videolar ile otantik İngilizce kullanımını destekleyen materyaller bulunmaktadır.

Diyalekt Kids, oyunlar, bilgi kartları, şarkılar, çizgi filmler ve sesli kitaplar gibi etkileşimli ve eğlenceli içerikler sunar​​.

e devlet diyalekt ingilizce eğitimi

DİYALEKT MOBİL UYGULAMA VAR MI?

Diyalekt platformuna, Android ve iOS cihazlar için mevcut mobil uygulama üzerinden de erişebilirsiniz. Bu sayede istediğiniz zaman ve yerde İngilizce öğrenmeye devam edebilirsiniz​.

e-Devlet üzerinden ücretsiz İngilizce kursu almak isteyenler için Diyalekt platformu, her yaş ve seviyedeki kullanıcıya uygun, zengin içerikleriyle etkili bir dil öğrenme deneyimi sunmaktadır.

e devlet ücretsiz ingilizce

EğitimTeknoloji

e-Devlet Diyalekt ile ücretsiz İngilizce öğrenebilirsiniz! Çocuklar için Diyalekt Kids versiyonu da var” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Emre Emre

    Almanca dersi de veriliyor mu sadece ingilizce mi

    Yanıtla
  • Aleyna Gemici Aleyna Gemici

    Buna kesinlikle bakacağım

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir