Sevgilinizle beraber kullanabileceğiniz mobil uygulamalar - Haber Jet

Sevgilinizle beraber kullanabileceğiniz mobil uygulamalar

Sevgilinizle kullanabileceğiniz eğlenceli uygulamalar gündeme geliyor. Soru sorup emoji gönderdiğiniz ve eğlenceli anılarınızı paylaştığınız uygulamalar partnerinizle birbirinizi daha iyi tanımanızı sağlayacak.

Dijital dünyaya ayak uydururken oyun geliştiricileri ilişkilere ve çiftlere yönelik uygulamaları da es geçmiyor. Çiftlerin birbirini daha iyi tanımasını sağlayan uygulamalar, özellikle uzak mesafe ilişkisi yürütenler için oldukça eğlenceli oluyor.

SEVGİLİNİZLE BERABER KULLANABİLECEĞİNİZ MOBİL UYGULAMALAR

Instagram içerik üreticisi theyusvf hesabı sevgilinizle kullanabileceğiniz uygulamaları derledi. Uygulamalar, partnerlerin birbirini daha yakında tanımasına olanak sağlarken aynı zamanda keyifli vakit geçirmesini sağlıyor.

Couply: İlişkiyi güçlendirmek adına günlük sorular soran uygulama, özel günler ve etkinlikler için hatırlatma ayarlar. Uygulama, birlikte yapılacak aktiviteleri ve hedefler belirliyor. İlişkideki önemli anların kaydedildiği Couply sayesinde partnerinizin ilgi alanlarını ve tercihlerini öğrenebilirsiniz.

Sevgilinizle beraber kullanabileceğiniz uygulamalar

Between: Özel mesajlar ve fotoğrafların paylaşılabileceği uygulama sayesinde ortak takvimler ve günler takip edilebilir. Uygulama ile ilişkinizdeki anılara dair bir hatıra defteri oluşturabilirsiniz.

İlgili Haberler

Widgetable: Gerçek zamanlı olarak mesafeyi gösterir. Binlerce widgetin olduğu uygulamada ruh hali takip edilerek sanal sarılma gönderilebilir. Ana ekrana yollanacak tatlı notlar, özlem ifadeleri iletilebiliyor.

Sevgilinizle beraber kullanabileceğiniz uygulamalar

SumOne: Çiftlerin birbirini tanıması adına günlük sorular gönderir. Özel günler ve romantik jestler için hatırlatmalar da bulunur ve partnerlerin birbiriyle iletişimini geliştirmesini amaçlar. Burada da özel anlarınızı kaydedebilirsiniz.

Editörün Seçtikleri

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir