Prens Vahşi Kelebek Van Dijk şarkısı ve dizi müzikleri Spotify, YouTube Müzik ve tüm platformlarda - Haber Jet

Prens Vahşi Kelebek Van Dijk şarkısı ve dizi müzikleri Spotify, YouTube Müzik ve tüm platformlarda

Prens dizisinde Çağlar Ertuğrul'un canlandırdığı Kaptan Van Dijk karakterinin söylediği Vahşi Kelebek şarkısı yayınlandığı günden beri gündemdeki yerini koruyor. Sosyal medya platformlarında akımlarda da kullanılmasının ardından BluTV harekete geçerek Prens dizi müziklerini tüm dijital platformlarda yayınlayacağını duyurdu.

Son zamanların en çok dinlenen şarkılarından biri olan Vahşi Kelebek ve diğer Prens dizisi müzikleri dijital müzik platformlarından dinlenebilecek.

PRENS VAHŞİ KELEBEK SPOTİFY’A GELİYOR

Prens dizisi ikinci sezonunda Prens karakterinin Kaptak Van Dijk’in kendisine söylediği ‘Vahşi Kelebek’ şarkısı ve dansı sezonun öne çıkan bölümlerinden biri oldu. Çeşitli akımlarda da kullanılan Vahşi Kelebek, son zamanlarda milli futbolcu Barış Alper Yılmaz’ın Hollanda maçında, Hollandalı futbolcu Van Dijk ile mücadelesine yapılan video editlerde kullanılıyor.

Vahşi Kelebek orjinal, Prens Kaptan Van Dijk şarkısı

Dizinin şarkılarının popüler olması dizinin yayınlandığı platform BluTV’yi harekete geçirdi. “Ne mutlu bizlere” sözleriyle Prens dizi müziklerinin tüm dijital müzik platformlarında yayınlanacağını duyurdu.

Editörün Seçtikleri

Prens Vahşi Kelebek Van Dijk şarkısı ve dizi müzikleri Spotify, YouTube Müzik ve tüm platformlarda” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Eylem Eylem

    Tüm zaman müziklerine taş çıkarır vahşi kelebek şarkısı

    Yanıtla
  • Timur Timur

    güzel olmuş dinleriz artık sürekli 😀

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir