İstanbul'un çeşitli yerlerine 'FitCheck' yapılması için aparatlar asıldı - Haber Jet

İstanbul’un çeşitli yerlerine ‘FitCheck’ yapılması için aparatlar asıldı

TikTok'ta bir kullanıcı İstanbul Gümüşsuyu'nda "FitCheck" yapılması için takılan apartlardan biriyle yayınladığı video gündem olmasının ardından İstanbul FitCheck noktaları gündeme geliyor. FitCheck, sosyal medya kullanıcılarının o gün giydikleri kombini kullanıcılarıyla paylaşmasına deniliyor.

TikTok kullanıcısı bir hesabın İstanbul Gümüşsuyu’ndaki FitCheck noktasında çektiği video gündem olurken İstanbul’un çeşitli noktalarında FitCheck aparatları olduğu öğrenildi.

İSTANBUL FİTCHECK NOKTALARI NEREDE VAR?

İstanbul’un çeşitli bölgelerine, sosyal medya kullanıcıları arasında popüler olan “FitCheck” fotoğrafları ve videoları çekmek için aparatlar asıldı.

TikTok’ta burakcxn isimli kullanıcının “Gümüşsuyu’ndaki FitCheck noktası” başlıklı videosu özellikle X platformunda gündem oldu.

İstanbul FitCheck noktaları nerede?

İstanbul’da yaşayanlar aparatların nerede olduğunu merak etti.

İstanbul Beyoğlu ilçesine bağlı Gümüşsuyu Mahallesi’nde Gümüşsuyu durağı, Japon parkı önündeki otobüs durağı üzerinde olduğu öğrenildi.

FİTCHECK NEDİR?

FitCheck, sosyal medyada yaygın olarak kullanılan bir tabir. İçerik üreticilerinin ayna karşısında veya kamera karşısına geçerek giydiği kombini göstermelerine deniyor.

Editörün SeçtikleriYaşam

İstanbul’un çeşitli yerlerine ‘FitCheck’ yapılması için aparatlar asıldı” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Lara Lara

    Ahahaha çok iyi uygulama olmuş

    Yanıtla
  • Begüm Begüm

    istanbul fitcheck noktaları nerede

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir