İsrail destekçisi firmalar, boykot listesi 2024’ü kesinleştirdi! “Bizi yaşatanları yaşatın” sloganıyla yayınlanan markalar - Haber Jet

İsrail destekçisi firmalar, boykot listesi 2024’ü kesinleştirdi! “Bizi yaşatanları yaşatın” sloganıyla yayınlanan markalar

7 Ekim'den bu yana İsrail'in Gazze'ye saldırıları şiddetini arttırarak devam ederken dünyada boykot hareketi ve boykot ürün listeleri paylaşılıyor. Buna karşılık İsrail destekçisi bir örgüt, İsrail'in Gazze'deki soykırımına açıkça desteğini bildiren 429 firmayı listelediği paylaşımı 'Bizi yaşatanları yaşatın' sloganıyla duyurdu.

İsrail destekçisi bir örgüt, ‘Bizi yaşatanları yaşatın’ sloganıyla İsrail’in Gazze’deki soykırımına açıkça desteğini bildiren 429 firmanın listesini paylaştı.

HANGİ MARKALAR İSRAİL’E DESTEK VERİYOR 2024?

İsrail’in Gazze’deki soykırımına sessiz kalamayanlar boykot hareketini geliştirerek İsrail’i açıkça destekleyen boykot listelerini paylaşmaya devam ediyor. Buna karşılık olarak ise İsrail’i destekleyen bir örgüt, açıkça İsrail’in Gazze’deki soykırımını desteğini bildiren 429 firmanın listesini paylaştı.

Listenin yayılmasının ardından boykot hareketini uygulayan sosyal medya kullanıcıları “boykot listemizi elleriyle hazırladır” sözleriyle listeyi paylaştı.

İsrail destekçisi örgütün ‘Bizi yaşatanları yaşatın’ sözleriyle duyurduğu listede 429 firma yer alıyor. Bu firmalar içerisinde booking.com, Zoom, Airbnb gibi boykot olduğu az bilinen markalarda bulunuyor.

BOYKOT LİSTESİ 2024

417 Skincare
Accenture
AccuWeather
ActionIQ
Adidas​
Airbnb
Alaska Air
Alexa Leigh
Alice & Olivia
AllianceBernstein
Allianz
Alon Livne White
Amazon
Amdocs
American Airlines
American Eagle
American Express
American Wire Group
Amica
Amicaque

İsrail'i destekleyen firmalar tam liste
Ever After Clothing
Evian
EY
Fanta
Favorite Daughter
Fedex
Figue Love
Fila 1
Forbes
Fox Corp
Fré Skincare
Friskies
Fruit by the Foot
Gade Cosmetics
Galia Lahav
Gamida Cell
Gamier
Gap
Gatorade
GE
General Catalyst

Hangi markalar İsrail'e destek veriyor?

Boykot edilen İsrail malları hangileri?

Ralph Lauren
Raytheon
Reebok

The Body Shop
The Ordinary

United Airlines
Zappos
Ziff Davis
Zoom

İsrail markaları nasıl anlaşılır?

Editörün Seçtikleri

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir