Justin Bieber ve Rihanna'nın sahne aldığı Asya'nın en zengin ailesinin düğününde yaklaşık 250 milyon dolar harcandı - Haber Jet

Justin Bieber ve Rihanna’nın sahne aldığı Asya’nın en zengin ailesinin düğününde yaklaşık 250 milyon dolar harcandı

Asya'nın en zengin ailesi olan Ambanilerin düğününe dünyaca ünlü isimler akın etti. Justin Bieber, Rihanna gibi dünya starlarının sahne aldığı kutlamalarda son olarak Kim Kardashian ve Kourtney Kardashian'da katıldı. Düğün için 4 ay önce başlayan kutlamalar boyunca harcanan miktar belli oldu. Mukesh Ambani'nin serveti gündeme geldi.

Mart ayından bu yana devam eden Asya’nın en zengin ailesi Ambanilerin düğün maratonunda sona gelinirken 4 aylık kutlama boyunca harcama yapılan miktarda ortaya çıktı.

AMBANİLERİN 4 AYLIK DÜĞÜN KUTLAMASI 250 MİLYON DOLAR

Asya’nın en zengin adamı olan Mukesh Ambani’nin oğlunun evlilik kutlamaları mart ayında başladı. O günden bugüne, düğüne ünlü akını yaşandı.

Aylar sonunda kutlamaların sonuna gelindi ve düğün töreni Mumbai’da başladı.

Ambani düğün ne zaman bitecek? Asya'nın en pahalı düğünü ne kadar? Hİndistan'ın en zengin ailesi ne iş yapıyor?

Mukesh Ambani’nin oğlu Anant Ambani, Radhika Merchant ile evleniyor. Düğün töreni ise dört gün sürecek.

Mart ayında başlayan kutlamalarda Rihanna ve Justin Bieber başta olmak üzere bazı dünyaca ünlü yıldız şarkıcılar sahne aldı.

Son olarak Kim Kardashian, Kourtney Kardashian ve Birleşik Krallık eski başbakanları Tony Blair ve Boris Johnson düğüne katıldı.

Kutlamalar pazartesi günü sona erecekken, 4 aylık düğün kutlamasının toplam maliyetinin 250 milyon dolar olduğu düşünülüyor.

Mukesh Ambani serveti ne kadar, gelini kim? Anant Ambani evlendi mi?

RİHANNA VE JUSTİN BİEBER SAHNE ALDI

Düğün kutlamalarında sahne alan Rihanna’ya 7 milyon dolar ödendiği söylendi. Justin Bieber içinse 10 milyon dolar ödendiği söyleniyor.

Mart ayındaki düğün etkinliğine katılan davetliler arasında Bill Gates ve Mark Zuckerberg de vardı.

MUKESH AMBANİ SERVETİ NE KADAR?

Forbes milyarderler listesinde yer alan Mukesh Ambani, 116 milyar dolarlık servetiyle Asya’nın en zengini dünyada ise 10’uncu sırada yer alıyor.

Ambani ailesinin; petrol, gaz, petrokimya, parekende ve telekomünikasyon alanlarında yatırımları ve şirketleri bulunuyor.

DünyaMagazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir