Pavyon hayatını anlatan Pınar İpek hikayesi ile özenilmeyecek bir yaşam olduğuna vurgu yaptı - Haber Jet

Pavyon hayatını anlatan Pınar İpek hikayesi ile özenilmeyecek bir yaşam olduğuna vurgu yaptı

Pınar İpek Getto Youtube kanalına verdiği röportajın ardından sosyal medyadaki videolarıyla merak edildi. Pavyon hayatının arka yüzünü net bir şekilde gözler önüne seren Pınar İpek'in hikayesi büyük bir ilgi görürken, hayata sımsıkı tutunması da büyük bir takdir gördü.

Sosyal medyada son dönemde dikkat çeken isimlerden biri olan Pınar İpek, özellikle Ankara’nın pavyon kültüründeki dans videolarıyla tanınmaktadır.

Pınar İpek’in hayat hikayesindeki yaşanan olaylar sadece eğlence dünyasıyla sınırlı kalmamıştır.

Onun hikayesi, zorluklarla dolu bir geçmiş ve toplumsal sorumluluk projelerine olan katkılarıyla şekillenmiş bir yaşam öyküsünü de beraberinde getiriyor.

twitter videosu gündem olan pınar ipek pavyon hikayesini anlattı nerede çıkıyor hangi pavyon

PINAR İPEK KİMDİR?

Pınar İpek 21 Ekim 1987’de Ankara’nın Etimesgut ilçesinde dünyaya geldi.

Kırıkkale’nin Keskin ilçesinden gelen kökenleri, ailesinin askeri görevleri nedeniyle farklı şehirlerde geçirdiği çocukluğuyla birleşti.

Eğitim hayatında sahne sanatlarına olan ilgisini keşfeden İpek, lise yıllarında tiyatro ve dans kurslarına katıldı ve üniversite yıllarında profesyonel tiyatro topluluklarıyla çalışarak sahne deneyimi kazandı.

Acılarla ve zorlukla dolu olan Pınar İpek’in hayat hikayesi ise aslında ailece çektikleri maddi sıkıntılar ile başlıyor.

Çocuk yaşta tacize uğradığını ve babasının alkol bağımlılığından dolayı huzurlu bir aile ortamı yaşamadığını ifade etmiştir.

Genç yaşta iş hayatına atılan İpek, mobilya dükkanlarında çalışarak ve annesiyle temizlik yaparak geçimini sağlamış, okul hayatında da yarı zamanlı işlerde çalışarak ailesine destek olmuştur.

PINAR İPEK GERÇEK HAYAT HİKAYESİ NEDİR?

Pınar İpek’in pavyon ve gece hayatı sektörüne giriş yapması birçok trajik olayı da beraberinde getirmiştir.

Çalıştığı pavyon sahibi tarafından tecavüze uğrayan ve bu tecavüzden hamile kaldığını belirten Pınar İpek’in gerçek hikayesi ise babasının kendisini evden atması ile şekillenmiştir.

Pınar İpek amcasının evine sığındıktan sonra, amcasının evindeki Ahmet isimli misafir ile iletişimi daha güvenli bir hale getirmiş ve yaşantısından bahsetmiştir.

Pınar İpek Katarsis Youtube video

Sonrasında ise Ahmet’in çeşitli vaadleri sonrası onunla İstanbul’a kaçmayı kabul eden Pınar İpek, Ahmet’le olan İstanbul yaşantısında da birçok acıya göğüs germek zorunda kalmıştır.

Alkol sorunu olan Ahmet’in bir zaman sonra Pınar İpek’i kendi arkadaşlarına satması, Pınar İpek için dayanılmaz bir hal almış ve evden kaçmaya niyetlenmesine neden olmuştur.

Yaşadıklarını annesine gizlice anlatan Pınar İpek, annesi sayesinde Ahmet’le olan korkunç yaşantısından kurtulabildiğini belirtti.

Tüm bunlar yaşanırken kendisinin üniversiteye hazırlanması ve sınava girmesi de muhteşem bir mücadele olarak görülüyor. Lisede devamsızlıktan kalan Pınar İpek üniversiteyi kazanmasına rağmen okuyamadığını da ifade etti.

Biyografi

Pavyon hayatını anlatan Pınar İpek hikayesi ile özenilmeyecek bir yaşam olduğuna vurgu yaptı” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Halit Halit

    Tv de falan çok güzel bir hayat gibi gösteriyorlar iç dünyası bambaşka

    Yanıtla
  • Yağmur Cansu Yağmur Cansu

    Hikayesi çok üzücü

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir