Özgür Özel kızı İpek Özel ile birlikte Paris Olimpiyatları'nda! Filenin Sultanları maçında böyle görüntülendiler - Haber Jet

Özgür Özel kızı İpek Özel ile birlikte Paris Olimpiyatları’nda! Filenin Sultanları maçında böyle görüntülendiler

Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın takip etmek üzere Paris'e gitti. Filenin Sultanlarını yakından takip eden CHP'li isimler, aileleriyle birlikte verdikleri kareler dikkat çekti. Özgür Özel'in kızı İpek Özel'le karesi sosyal medyada gündem oldu. İpek Özel, geçtiğimiz temmuz ayında Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nı  takip etmek ve A Milli Kadın Voleybol Takımının maçlarını izleyen CHP lideri Özgür Özel’in kızı İpek Özel ile karesi çok konuşuldu.

ipek özel kaç yaşında

ÖZGÜR ÖZEL’İN KIZI KİMDİR?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nı takip etmek üzere Fransa’nın başkentine gitti.

özgür özel evli mi

Ziyaret sırasında Filenin Sultanları’nın çeyrek final mücadelesini izleyen Özgür Özel ve kızı İpek Özel sosyal medyada dikkat çekici karelerle gündeme geldi.

Özellikle Özgür Özel’in kızı İpek Özel’in, babasıyla birlikte Paris’te verdiği pozlar büyük ilgi gördü.

ipek özel hukuk mu okuyor

İPEK ÖZEL KİMDİR?

İpek Özel 2001 yılında Manisa’da dünyaya gelmiştir.

Aslen kökenleri Üsküp ve Selanik gibi Balkan şehirlerine dayanıyor. Anne tarafından ise İpek Özel’in ailesi Bursa kökenlidir.

23 yaşındaki İpek Özel lise eğitimini İzmir’deki Bornova Anadolu Lisesi’nde tamamlayarak 2019 yılında mezun oldu.

ipek özel nereli

Üniversite eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde sürdüren İpek Özel hem Almanca hem de İngilizce dillerine hakim.

Öte yandan İpek Özel, bir dönem üniversitede kurumsal iletişim asistanlığı görevini de üstlenmiştir.

filenin sultanları maçı ne zaman

FİLENİN SULTANLARI YARI FİNAL NE ZAMAN?

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımız çeyrek finalde karşılaştığı Çin’i zorlu bir mücadele sonrası 3-2 yenerek yarı finale yükseldi.

Maçın ilk setinde Çin 25-23’lük skorla öne geçti. Filenin Sultanları ise maçta hızlı bir toparlanma göstererek ikinci seti 25-21, üçüncü seti ise 26-24’lük sonuçlarla kazanarak setlerde durumu 2-1’e getirdi.

filenin sultanları yarı final kaçta

Dördüncü set ise büyük bir çekişmeye sahne oldu ve Çin seti 25-21 alarak durumu eşitledi.

Son sette Türkiye üstün bir performans sergileyerek 15-12’lik skorla maçı kazanarak yarı finale yükseldi.

Filenin Sultanları’nın yarı finaldeki rakibi ise Sırbistan’a galip gelen İtalya oldu.

Filenin Sultanları yarı final maçı 8 Ağustos Perşembe günü oynayacak ve olimpiyat altın madalyası için mücadele edecekler.

BiyografiGündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir