Now Haber sunucusu Gülbin Tosun Atıf Ünaldı ile 2013 yılında boşandı - Haber Jet

Now Haber sunucusu Gülbin Tosun Atıf Ünaldı ile 2013 yılında boşandı

NOW TV Ana Haber Bülteni sunucusu Gülbin Tosun, son dönemde attığı bir tweet ile gündeme geldi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a yönelik yaptığı paylaşım nedeniyle zorunlu izne çıkarılan Tosun'un hayatı, bu olayın ardından vatandaşlar tarafından daha da merak edilmeye başlandı.

Gülbin Tosun’un Mansur Yavaş tweeti sonrası televizyon izleyicileri ve sosyal medya kullanıcıları arasında sıkça konuşulması, onun yaşamına dair pek çok soruyu da beraberinde getirdi.

gülbin tosun mansur yavaş olayı nedir

gülbin tosun now tv kovuldu mu

Gülbin Tosun kaç yaşında, nereli ve hangi eğitimleri aldı gibi sorular, Tosun’u daha yakından tanımak isteyenler tarafından araştırılıyor.

gülbin tosun nereli

GÜLBİN TOSUN KİMDİR?

10 Kasım 1977 tarihinde İstanbul’da doğan Gülbin Tosun, medya ve iletişim alanında eğitimini tamamladıktan sonra kariyerine hızlı bir giriş yapmıştır.

İstanbul Üniversitesi Radyo-TV ve Sinema bölümünden mezun olan Tosun, ayrıca London School of Business Studies’te Pazarlama eğitimi alarak uluslararası bir perspektif kazandı.

gülbin tosun fox tv den ayrıldı mı

Gazetecilik kariyerine 1995 yılında Kanal E’de muhabir ve haber spikeri olarak başlayan Tosun, sektörde hızla yükseldi.

1999 yılında Show TV’de “Gece Haberleri” programını hazırlayıp sunan Tosun, 2000 yılında Kanal D’ye geçerek burada haber spikerliği yaptı.

gülbin tosun hamile mi

Kariyerini yurtdışında da sürdüren Tosun, 2001 yılında Londra Türk Radyosu’nda haber bültenleri hazırlayıp sunarak uluslararası deneyim kazandı.

2006 yılında Türkiye’ye döndü ve SKY Türk kanalında “Gülbin Tosun ile Sabah Haberleri” programını sunmaya başladı. Şu anda ise NOW TV Ana Haber Bülteni’nin sunucusu olarak görev yapmaktadır.

gülbin tosun x

GÜLBİN TOSUN EVLİ Mİ?

Gülbin Tosun, 2011 yılında Atıf Ünaldı ile hayatını birleştirdi. Ancak çiftin evliliği uzun sürmedi ve 2013 yılında boşanma kararı aldılar.

Bu süreçte Gülbin Tosun, özel hayatını genellikle medyadan uzak tutmaya özen göstermiştir.

gülbin tosun boşandı mı

GÜLBİN TOSUN’UN KARDEŞİ KİM?

Medya dünyasında başarılı bir kariyere sahip olan Gülbin Tosun’un kardeşi de kendisi gibi medya sektöründe faaliyet göstermektedir.

NOW Haber muhabiri Ali Onur Tosun, haber muhabirliği yaparak ekranlarda yer almaktadır.

gülbin tosun mansur yavaş

GÜLBİN TOSUN TWITTER HESABI NEDİR?

Gülbin Tosun, sosyal medyayı aktif olarak kullanan bir haberci olarak dikkat çekmektedir.

Özellikle Twitter’da @gulbintosun kullanıcı adıyla yer alan Gülbin Tosun, gündeme dair görüşlerini ve haberlerle ilgili bilgileri takipçileriyle paylaşmaktadır.

BiyografiGündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir