Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı aslen Sivaslı - Haber Jet

Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı aslen Sivaslı

Kadıköy'de 15 kedinin zehirlenme nedeniyle ölmesi büyük bir yankı uyandırdı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı'nın açıklamalarının ardından kendisinin hayatı ve kariyeri merak konusu haline geldi.

Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı, Sivas kökenli bir ailenin çocuğu olarak İstanbul’da doğmuş ve genç yaşlardan itibaren siyasete atılarak, Kadıköy’ün yönetiminde aktif rol oynamaya başlamıştır.

Dün meydana gelen Kadıköy’deki 15 kedinin zehirlenmesi olayına ilişkin de açıklamalarda bulunan Mesut Kösedağı bu nedenle gündeme geldi.

kadıköy belediye başkanı kim

KADIKÖY’DE 15 KEDİ ZEHİRLENDİ

Kadıköy ilçesinin Fenerbahçe Mahallesi ve çevresinde son günlerde yaşanan olaylar, mahalle sakinlerini ve hayvanseverleri derinden etkiledi.

Sabahın erken saatlerinde sokaklarda yürüyüş yapan vatandaşlar, mahallede yaşayan kedilerin zehirlenmiş olduğunu fark etti.

Görgü tanıkları, birçok kedinin sokaklarda hareketsiz bir şekilde yattığını ve bazılarının ise şiddetli şekilde kıvrandığını bildirdi.

mesut kösedağı evli mi

Kedilerin zehirlendiğini fark eden mahalle sakinleri, hızla kedileri veteriner kliniklerine taşıyarak müdahale edilmesini sağladı. Ancak yapılan müdahalelere rağmen, birçok kedi hayatını kaybetti.

Korkunç olayın ardından Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı, olayla ilgili bir açıklama yaparak, kedilerin mama kaplarına zehirli yiyeceklerin yerleştirildiğini ve bunun organize bir suç olabileceğini belirtti.

Başkan Kösedağı “Kedi ve köpeklerimizin beslendiği mama kaplarına tahminimizce zehirli mama koyuldu. 15’ten fazla kedi zehirlendi, bu organize bir iş gibi görünüyor.” dedi.

mesut kösedağı eşi kim

İlgili Haberler

MESUT KÖSEDAĞI KİMDİR?

Mesut Kösedağı, 1984 yılında İstanbul’da doğmuş olup, Sivaslı bir ailenin çocuğudur.

Eğitim hayatını İstanbul’da tamamladıktan sonra, kamu yönetimi alanında lisans eğitimi almış ve Marmara Üniversitesi’nde Küresel Şehirler ve İstanbul Araştırmaları bölümünde yüksek lisans yapmıştır.

Siyasete genç yaşlarda CHP Kadıköy Gençlik Kolu’na katılarak adım atan Kösedağı, partide çeşitli kademelerde görev almış ve 2014 yılında Kadıköy Belediye Meclis Üyeliği ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği görevlerine seçilmiştir.

mesut kösedağı hangi partiden

2019 yerel seçimlerinde Kadıköy Belediye Başkanı olarak görev yapmaya başlayan Kösedağı, aynı zamanda İstanbul Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Sözcülüğü görevini de yürütmektedir.

Mesut Kösedağı, Fenerbahçe Spor Kulübü ve Atatürkçü Düşünce Derneği üyesidir. Evli ve bir çocuk babasıdır ve kendisi iyi derece de İngilizce bilmektedir.

kadıköy belediyesi hangi partinin

MESUT KÖSEDAĞI NERELİDİR?

Aslen Sivaslı olan Mesut Kösedağı İstanbul’da doğmuş ve eğitim almıştır.

MESUT KÖSEDAĞI KAÇ YAŞINDA?

40 yaşında olan Mesut Kösedağı aynı zamanda Kadıköy Belediyesinin Başkanlık görevini yapmaktadır.

BiyografiGündem

Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı aslen Sivaslı” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Poyraz Poyraz

    Güya hayvanların öldürülmesine karşılardı neden önlem almıyorlar

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir